Adevaratul motiv al vizitei Monicai Gabor in Romania. I-a indeplinit dorinta lui Ion Columbeanu! Adevaratul motiv al vizitei Monicai Gabor in Romania are legatura cu mostenirea lasata de fostul sau socru, pentru Irina. Atunci cand este vorba despre fiica lor, Monica Gabor si Irinel Columbeanu lasa la urma toate animozitatile din trecut. Irina a crescut si ambii ei parinti fac tot ce este mai bine pentru aceasta. Recent, omul de afaceri si-a infrant toate temerile si si-a dus fiica in America. Asta doar pentru a o vedea fericita alaturi de mama sa. Acum, a venit randul Monicai sa faca drumul pana in Romtnia, si tot pentru fiica sa. Mai precis, fostii soti Columbeanu au mers impreuna la notar, pentru a-i pune la adapost averea Irinei. Cum aceasta este minora, parintii au fost cei care au facut toate cele necesare ca mostenirea lasata de Ion Columbeanu nepoatei sale sa devina a acesteia si-n acte, anunta Liberatatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Borcea junior e copia fidela a Valentinei Pelinel. Singura trasatura pe care a"furat-o" de la tatal lui. Are de ce sa fie mandra Valentina Pelinel! Fostul manechin are un baietel scump foc, care-i mosteneste trasaturile la milimetru. Doar ochii albastri sunt ai lui Cristi Borcea, in rest micutul este copia mamei. Vedeta are grija ca fiul ei sa fie sportiv ca tati, asa ca Milan face inot de la doua luni. Blond, cu ochii albastri, cu obrajori fermecatori si foarte gingas. Cam asa l-am putea descrie pe al saptea mostenitor al lui Cristian Borcea (46 de ani). Fiul fostului patron dinamovist si al Valentinei Pelinel (35 de ani) este un copil reusit si foarte bine dezvoltat pentru varsta de cinci luni. Pelinel are de ce sa fie mandra: Milan se pare ca o mosteneste la inaltime pe celebra-i mamica, asa cum ii mosteneste si culoarea pielii, a parului, insa se poate remarca si contributia genetica a lui tati Borcea, scrie Click.

Cum a ajuns Andreea Marin la al 3 lea divort! Povestea de dragoste dintre "Zana" si Tuncay de la inceput pana in ultima zi. Cu toate ca pareau un cuplu frumos unde linistea si iubirea domnea intre cei doi, Zana si Tuncay Ozturk si-au spus adio dupa trei ani de iubire. Dupa ce a trecut printr-un divort dureros, de fostul ei sot, Stefan Banica Jr., Andreea a regasit dragostea in bratele lui Tuncay Ozturk, un medic de origine turca. Uneori, dragostea chiar apare de unde nu te astepti si nu este nevoie ca fluturii sa fie chiar de la inceput pentru ca relatia sa devina una solida si de durata. Povestea de iubire a celor doi a luat nastere la inceputul anului 2013, in Turcia. Andreea Marin il cunoscuse pe Tuncay cu cateva luni inainte, in timpul vizitelor ei la o clinica celebra din Turcia, promovata de vedeta noastra, acolo unde Tuncay lucra ca fizioterapeut, relateaza Can Can.

Ce a facut Alex Velea la scurt timp dupa ce a dat-o in judecata pe Antonia. Isi traieste visul la New York. Alex Velea si-a indeplinit visul, si anume el va avea in portofoliu un concert in inima New York-ului. Diseara, tatuatul solist va canta la Merlose Ballroom din Astoria. Dupa mai multe concerte sustinute in Statele Unite, Alex Velea are parte de un weekend de foc, cu mii de kilometri parcursi in tara care l-a inspirat muzical si vestimentar, insa pe care o descopera la 10 ani de cand a devenit un solist consacrat. Aseara a cantat la Detroit, diseara la New York, duminica la Cleveland, urmand ca saptamana viitoare sa se intoarca in tara. Velea si-ar fi dorit ca, alaturi de el, sa vina si Antonia, iubita sa care a copilarit peste Ocean, dar care s-a ales cu interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite. Inainte de a pleca in America, Velea a urmat indicatiile avocatului si si-a dat in judecata iubita, tocmai pentru a putea deveni, oficial, si in acte, tatal fiului sau, Diminic, anunta Libertatea.

Fosta asistenta a lui Capatos a abandonat totul si a plecat. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie. Fosta asistenta a lui Capatos a abandonat totul si a plecat din tara. Ana Maria Mocanu a ales sa plece in Spania alaturi de iubitul sau. Ce a determinat-o sa ia aceasta decizie? O afacere pe internet. Miniona roscata cu forme demne de invidiat, descoperita de Capatos, a luat aceasta decizie destul de greu, pentru ca s-a obisnuit cu viata ei tumultuoasa din Romania. A ales sa plece pentru o afacere pe internet cu haine speciale pentru dansatoare, scrie Evz Monden.