Brigitte s-a ales cu o boala venerica dupa ce Ilie a inselat-o.Brigitte Nastase e la capatul puterilor de cand a aflat ca sotul ei ar avea o relatie cu alta femeie. Bruneta a povestit ca Ilie are amanta de o buna perioada, cel putin din luna august, iar ca din cauza acestei relatii a avut de suferit nu numai emotional. Invitata la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, Brigitte a dat din casa tot, inclusiv faptul ca Ilia a contactat o boala venerica de la amanta, pe care i-a dat-o si ei. Conform brunetei, ea nu a fost cu alt barbat in afara lui Ilie, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Hotnews

Ricky Martin s-a logodit cu iubitul sau. "Da, l-am cerut in casatorie. Eram cu adevarat emotionat. M-am asezat in genunchi, am scos o cutie mica din catifea si in loc sa il intreb daca vrea sa se casatoreasca cu mine, i-am spus: "ti-am adus ceva!". A fost rau. Iar el a spus "da". Insa eu, mi-am continuat discursul: "vreau sa-mi petrec viata alaturi de tine", el m-a intrebat: "care era intrebarea?". "Vrei sa te casatoresti cu mine?", am repetat eu. Si asta a fost tot. A fost foarte frumos", i-a povestit Ricky Martin gazdei sale, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, citat deLibertatea.

Cine este cea mai frumoasa femeie a secolului, care a invins-o pe Marilyn Monroe.Mult timp, Marilyn Monroe a fost considerata cea mai frumoasa femeie a secolului trecut. Eleganta de care a dat dovada si trupul ei seducator au starnit mereu imaginatia barbatilor, dar si a caselor de moda. Acum a fost insa realizat un alt studiu in care 1.000 de englezi au fost pusi sa aleaga pe cine considera cea mai frumoasa femeie a secolului. In mod surprinzator, persoanele intervievate n-au mai plasat-o pe Marilyn Monroe pe primul loc in topul celor mai frumoase femei, noteazaClick.

Victor Slav a facut un gest incredibil pentru Anda Adam! Orice ar face, tot impreuna ajung. Un domn ramane mereu domn, pare sa spuna Victor Slav in timp ce isi ajuta la greu fosta iubita. Pe vremea cand era cu Anda Adam, el a facut un credit ipotecar pentru a achizitiona un apartament. Imobilul si ratele au apartinut intotdeauna Andei, dar Victor apare in acte ca titular imprumutului bancar, relateazaEVZ.

Sotia lui Pepe a "comis-o"! S-a aplecat la portbagaj si... ne-a aratat bikinii. Nu mai exista nicio indoiala ca Raluca Pastrama are grija in permanenta de familia sa, Pepe numarandu-se printre barbatii norocosi din showbiz, deoarece, pe langa o cariera de succes, are o sotie iubitoare si doua fetite sanatoase, Maria (4 ani) si Rosa (1 an si 7 luni). Avand in vedere ca Pepe este cel care aduce banii in casa, fiind ocupat cu spectacole si alte filmari, Raluca Pastrama se ocupa de treburile casnice si are grija de fetitele lor, scrieCancan.