Iggy Azalea, in sanii goi pe covorul rosu, si-a laudat partile intime: "Am un vagin castigator".Catareata Iggy Azalea (26 de ani) a participat miercuri, 16 noiembrie, la o ceremonie de premiere a revistei pentru barbati GQ (Gentlemen's Quarterly), unde a intors toate privirile prin tinuta sa extrem de provocatoare. Ea a pasit in sanii goi pe covorul rosu. Rapperita a oferit o priveliste incendiara cu bustul sau generos de care este tare mandra, lasandu-si sutienul acasa si acoperindu-si sanii doar cu sacoul negru, relateaza The Sun. Frumoasa blondina a avut parte de o mare surpriza atunci cand a fost anuntata ca i se ofera un premiu GQ, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Loredana s-a apucat de scris! Si-a pus viata intr-un volum intitulat "Sentimente". Loredana calca pe urmele lui Ion Creanga cu ale sale "Amintiri din copilarie" si lanseaza "Sentimente", o carte cu povestiri emotionante din primii ei ani de viata. Lansarea volumului biografic va avea loc pe 26 noiembrie, inaintea primului concert pe care solista il va sustine la Sala Palatului, spectacol ce poarta acelasi titlu ca si cartea. Construita ca o conversatie in familie, cartea prezinta o radiografie indirecta a ceea ce ar fi putut fi numita "industria divertismentului" din anii '80, potrivitLibertatea.

Smiley a facut anuntul! "Ma bucur de iubire". Smiley este unul din cei mai ravniti burlaci de la noi, insa dupa ce a terminat relatia cu Laura Cosoi, cantaretul nu si-a mai asumat public o alta idila. Acum insa, Smiley a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care i-a facut pe multi sa se intrebe ce a vrut sa spuna artistul. "Ma bucur de viata, ma bucur de muzica, ma bucur de iubire! Multumesc", a scris Smiley pe pagina lui de Facebook. La scurt timp, prietenii virtuali au inceput sa dea like si sa comenteze. Iar unii l-au intrebat daca are o noua relatie, relateazaCancan.

Andreea Marin: "Incepem ziua cu o veste mare".Prin intermediul paginii sale de socializare, Andreea Marin a postat un mesaj prin care-i anunta toti parintii ca presedintele Romaniei a promulgat legea care face din 1 Iunie zi libera pentru toti romanii. "Buna dimineata! Sa incepem ziua cu o veste mare!!! Cu o reusita! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care face din 1 Iunie zi libera pentru toti romanii!!! Propunerea legislativa care modifica articolul 139 din Legea nr. 53 / 2003 - Codul Muncii a avut in spate o campanie initiata si derulata timp de un an de Itsy Bitsy FM, alaturi de care am pus umarul cu mandrie. Campania vizeaza constientizarea importantei timpului de calitate parinte-copil, scrieEVZ Monden.

Gigi Hadid a pozat aproape goala, calare pe un cal. Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate modele, iar pictoarialele ei incendiare fac inconjurul lumii. Iubita cantaretului Zayn apare pe coperta revistei Allure Magazine, numarul de decembrie, iar pictorialul de la interior ia mintile oricui. Modelul a pozat aproape nud, cu pletele in vant, pe un frumos armasar negru si a vorbit despre viata ei personala. Gigi spune ca pasiunea pentru calarie e deja traditie la ea in familie, noteazaClick.