Mihaela Radulescu si-a scos "sulitele" la inaintare. Fara lenjerie intima ii place mai mult. Mihaela Radulescu (47 de ani) si inhibitiile sunt doua notiuni intre care nu se poate pune semnul egal. Jurata de la "Romanii au talent" este constienta de felul in care arata, munceste mult pentru asta si nu are de gand sa-si ascunda trupul sub haine care nu i-ar face dreptate. Doar sa bucure si ochii altora, nu? Atrage toate privirile pe unde merge, iar hainele care poarta numai semnaturi celebre ii vin ca turnate. Rochiile mulate, scurte sau decoltate sunt la ordinea zilei, mai ales atunci cand apare la televizor, caci in zilele pe care le petrece cu Felix Baumgartner, iubitul ei, diva de la Monaco se infofoleste pentru a face fata frigului din expeditiile si aventurile lor, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Super femei si totusi...inselate! Ele sunt vedete de la noi care au suferit, dar au mers mai departe. Sunt femei de succes, se bucura de simpatia publicului si nu trec niciodata neobservate. Sunt dorite de multi barbati si nu duc lipsa de admiratori, dar cu toate acestea va vine sau nu sa credeti si ele au fost inselate si dezamagite de partenerii lor chiar atunci cand toate lucrurile pareau ca merg perfect. Mai jos veti putea citi povestea vedelor inselate de partenerii lor. Teo Trandafir a fost inselata de Constantin Iosef. Teo Trandafir a fost foarte fericita cand, in luna iunie a lui 2012, s-a casatorit cu Constantin Iosef, fost rugbist, de care se indragostise nebuneste. Nunta lor a fost intens mediatizata, dar aceste focuri de artificii ce irumpeau din reflectoarele atintite asupra nu le-au fost de bun augur, anuntaCancan.

Zavo, Sanzi si Simona - oi negre iesite din parinti de top. Oana Zavoranu, insuccesul afaceristei Marioara Zavoranu: Marioara Zavoranu a ajuns in atentia presei dupa certurile si impacarile spectaculoase cu fiica ei, Oana Zavoranu. Frumoasa si cu o minte agera, Marioara Zavoranu a fost casatorita cu barbati puternici si bogati si s-a dovedit a fi o femeie de afaceri destoinica. In atentia presei a ajuns insa tarata de fiica sa, cu care n-a reusit sa faca pace, pana la tragicul ei sfarsit. Simona Sensual, oaia neagra a familiei de inventatori: putina lume alatura numele Simonei Sensual cu o respectata familie de intelectuali. Nu prea se stie, dar inginerul Pavel Suhoi, proiectantul celui mai performant avion de vanatoare din dotarea armatei ruse, este strabunicul tatalui blondinei, arataEVZ Monden.

Iulia Albu, criticata dur. Iulia Albu, criticata dur de fani, in urma comentariilor rautacioase la adresa concurentelor de la "Bravo, ai stil". Astfel ca vedeta a reusit sa atraga antipatii, de cand este jurat in cadrul show-ului. Iulia Albu, criticata dur de fani pe contul de socializare. Acestia nu s-au putut abtine si au tras-o la raspundere pentru felul in care actioneaza fata de fetele prezente in concurs.Iulia Albu, criticata dur de fanii revoltati: "Nu le mai spune fetelor ca au picioare urate pentru ca tu chiar ai picioare strambe. Aseara se vedea cu ochiul liber. Critici alte persoane, dar de fapt tu esti cea complexata", informeazaLibertatea.

Unde au fugit Alina Puscas si iubitul pentru a sarbatori doi ani de relatie. Proaspata mamica Alina Puscas are din nou motive de fericire. Dupa ce la sfarsitul lunii octombrie a devenit mama pentru a doua oara, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva" a plecat intr-o escapada doar cu tatal copiilor ei, stomatologul Mihai Stoenescu. Alina traverseaza o perioada extraordinar de frumoasa. Si-a gasit barbatul vietii, caruia in doar doi ani i-a facut si doi copii: un baiat, Alexandru, si o fata, Melissa. La inceput, Puscas a trebuit sa accepte ca Mihai mai avea o iubita, pe manechinul Cristiana Mitrea, cu care stomatologul a stat patru ani, dar Alina pare ca l-a convins ca ea este aleasa, noteazaClick.