Loredana si-a anulat un show pe nepusa masa. Lovita in "Sentimente" de un partid politic! Loredana si-a anulat un concert din cele doua pe care le-a trambitat la Sala Palatului pentru saptamana viitoare, nu pentru ca si-ar fi dorit asta sau nu ar fi vandut bilete, cu pentru ca a pierdut contractul de inchiriere in favoarea unui partid politic. Stefan Banica tinde sa devina la fel de popular precum Mos Craciun, caci a deschis deja caseria pentru cel de-al treilea spectacol al sau si, mai mult ca sigur, in curand, va urma cel de-al patrulea, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Imagini cu cel mai tanar multimilionar din Romania: are 22 de ani si o avere de 22 milioane euro. Cu un aer pubertin, tanarul plasat in Top Capital pe locul 279 nu tradeaza catusi de putin bunastarea, daca l-ai "disocia" de Mercedesul CLS 350 (aprox. 65.000 de euro) pe care il conduce. Nu umbla la costum, ci in blugi rupti, nu frecventeaza restaurante de lux, ci cumpara covrigi cu punga de la o patiserie stradala si isi duce iubita (cel putin asa ne-a dat de banuit, ca ar fi iubita lui) la mall Vitan, ca sa petreaca in seara "romantica" la... pacanele! La drept vorbind, e genul de tanar din Lehliu Gara (el chiar este de acolo), pe care l-ai putea suspecta in autobuz ca nu si-a compostat biletul, fiindca nici nu are, ca e cool sa circule fara! E doar o aparenta insa, scrie Cancan.ro.

EL a dezvirginat-o pe Simona Halep! Citi ani avea tenismena cand s-a intimplat. Pe cind avea doar 18 ani si nu se afla in lumina reflectoarelor, Simona Halep se iubea cu cel care o antrena atunci. Numele sau este Andrei Mendlea, este un fost jucator de tenis, iar cei doi au avut o relatie tumultuoasa. Certuri, despartiri si impacari, a fost o relatie presarata cu de toate pentru sportiva noastra, dezvaluie Fanatik.

Dani Otil isi deschide restaurant de fite in centrul Capitalei. "De 20 de ani incoace, eu nu mananc acasa. Asa ca, tot umbland si mancand, am strans o multime de idei, alaturi de asociatul meu, care a avut trei restaurante in Londra si acum s-a mutat in Romania. Am zis ca trebuie sa se concretizeze ceva, pentru inceput intr-un concept de cafenea, nu neaparat cu mancare gatita. Apoi, am zis ca e pacat de resurse si am decis sa mai punem niste bani si sa facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud", ne-a povestit Dani Otil, al carui local este situat intr-o zona de lux a Capitalei, potrivit Click.ro.

Dan Bittman are o muza noua! O solista de 21 de ani l-a facut pe veteran sa-si incalce principiile. Dan Bittman are o muza noua. Barbat ce se afla de trei decenii in topul preferintelor Evelor tarii, succesul muzicii lui Dan Bittman (54 de ani) tine si de frumoasele in ochii carora si-a cautat de-a lungul timpului inspiratia. Din fericire pentru fanii Holograf, trupa va da si pe viitor piese bune caci carismaticul artist si-a gasit o noua muza care ii sustine forta creatoare, solista Monica Odagiu. Grija experimentatului Dan Bittman fata de fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" (2012) si ex-membra a trupei Lala Band, care tocmai a implinit 21 de ani, a inceput sa fie vizibila in vara anului curent, potrivit Libertatea.ro.

O moldoveanca fierbinte face senzatie la "Big Brother" Spania. O tanara de 26 de ani a creat o adevarata revolutie in casa Big Brother, unde sunt cazati concurentii de la show-ul de televiziune cu acelasi nume, desfasurat in Spania. Simona Scorus are 26 de ani si a intrat in show in urma cu doua saptamani, in locul unei alte concurente care a parasit emisiunea de bunavoie, potrivit wowbiz.ro.