Justin Bieber si-a umplut de sange un fan pentru ca a vrut sa-l atinga. Justin Bieber i-a spart buza unui fan dupa ce l-a pocnit pentru ca a vrut sa se apropie de el. Artistul se afla in masina condusa de sofer si se indrepta spre locul unde avea sa concerteze, aseara (22 noiembrie) in Barcelona. Solistul canadian de 22 de ani i-a lasat o amintire de neuitat unui fan entuziasmat de intalnirea cu idolul sau. Incercand sa al atinga pe Bieber, acesta s-a trezit cu un pumn in gura din partea artistului, sub privirile inmarmurite ale unor fete, anuntaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fiul Madonnei a fost arestat pentru posesie de cannabis. Problemele continua in familia Madonnei. Presa britanica a dezvaluit miercuri ca fiul ei de 16 ani, Rocco Ritchie, a fost arestat pentru posesie de cannabis. Rocco pare a fi copilul probelma al Madonnei. Aceasta a trecut printr-un proces lung cu regizorului Guy Ritchie, tatal baiatului, pentru stabilirea custodiei acestuia, dupa ce el a refuzat sa mai locuiasca cu ea, iar acum artista se confrunta cu o alta situatie. Fiul ei a fost arestat pentru posesie de cannabis, informeazaLibertatea.

Bianca Dragusanu si Anda Adam sunt din nou rivale. Bianca Dragusanu e cu siguranta acum o femeie implinita, care a lasat pe toata lumea cu gura cascata atunci cand a demonstrat ca poate intr-un timp relativ scurt sa isi revina dupa sarcina cu micuta Sofia. Cum este foarte atenta la silueta sa, Bianca Dragusanu le-a aratat, recent, tuturor prietenilor virtuali un filmulet din momentul in care era in sala de fitness. Pentru ca s-ar parea ca si fosta iubita a lui Victor Slav, Anda Adam, viziteaza destul de des aceeasi sala, internautii nu s-au putut abtine si i-au adresat fostei asistente TV o intrebare putin mai... incomoda, noteazaCancan.

Sora Danielei Crudu este total diferita de sora ei. Daniela Crudu e o fata indrazneata, jucausa, lipsita de inhibitii si iubeste atentia - mai ales cand se afla sub lumina reflectoarelor. Sora ei, Ana Maria, care e cu doi ani mai mica, are cu totul alte pasiuni si viziuni. Blonda pare un ingeras pe langa sora ei bruneta, astfel ca sumt un tablou cu intruchiparea ingerasului si a diavolului. Ana Maria Crudu e indragostita de machiaj, pasiune din care si-a facut si o afacere iar aceasta ii merge struna, arataEVZ Monden.

Cum arata Alicia Silverstone goala la 40 de ani. Alicia Silverstone si-a dat jos hainele si a pozat in pielea goala pentru a le sustine cauza celor de la PETA. Actrita (40 de ani) si-a lasat posteriorul pozat pentru a atrage atentia asupra animalelor care sunt ucise pentru hainele de blana. "Prefer sa merg goala decat sa port blana. Poarta pielea ta si lasa-le pe animale sa si-o poarte pe-a lor", scrie pe imaginea in care apare Alicia Silverston, potrivitClick.