Alexandra Stan, roscata si cu parul scurt. Artista a socat cu cea mai recenta aparitie. Alexandra Stan, roscata si cu parul scurt. Asa a aparut artista la un eveniment, ce a avut loc in Capitala, joi, 24 noiembrie. De altfel, nu este prima data cand vedeta socheaza cu o schimbare de look. Daca recent a apelat la o peruca de culoare roz, de data asta cantareata a ales o alta nuanta, potrivit Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Moni si Mr. PinkK au aparut in presa americana! Uite cum i-au surprins paparazzi la intoarcerea divei in SUA - poza rara. Daca valul de atentie pe care Monica Gabor il ofera, mai nou, fanilor din Romania, a facut pe cineva sa creada ca relatia cu Mr. Pink a inceput sa scartaie, iata ca lucrurile nu stau asa. Monica Gabor a luat pranzul cu iubitul ei milionar chiar la intoarcerea ei in Los Angeles. Cei doi au sorbit mai multe cutii din bautura ce poarta porecla chinezului, iar atmosfera parea a unor oameni care se bucura ca se revad. Moni i-a aratat la masa iubitului toate pozele pe care le-a facut in scurta vacanta din Romania, dar paparazzi americani au notat ca milionarul nu parea prea interesat, potrivit EVZmonden.ro.

Cei mai rai detinuti din Romania s-au pocait in inchisoare. Biserica interlopilor! Se zice ca lui Dumenezeu ii este placuta cainta, dar ca sa te caiesti, trebuie sa pacatuiesti mai intai. Este filozofia dupa care pare ca s-au ghidat si unii dintre cei mai periculosi infractori din Romania, in frunte cu ucigasii Sandu Geamanu si Kostas Passaris. De numele lui sandu Geamanu se leaga o multime de fapte, majoritatea intens mediatizate. Intre acestea, sechestrarea unui barbat in dosarul Portbagajul, furtul masinii lui Gigi Becali si uciderea in bataie a unui batran de 70 de ani, care nu a vrut sa spuna unde isi tine banii. Culmea este ca, atunci cand a comis ultimele doua fapte, Geamanu era deja pocait, scrie Cancan.ro.

Scandal cu injuraturi si violente intre Ellie White si sotul ei! S-a lasat cu usi rupte si pereti sparti! Sunt impreuna de 9 ani, au doi copii frumosi si formeaza unul dintre cele mai solide cupluri artist-manager din peisajul artistic romanesc. Cu toate acestea, cand vine vorba despre "micile" neintelegeri conjugale si certurile lor, cantareata Ellie White si partenerul ei de viata, Doru Tinca, recunosc ca sunt un cuplu destul de galagios. Ba chiar vulcanic, am putea spune daca tinem cont ca s-a intamplat ca in timpul disputelor lor in contrdictoriu partenerul artistei sa isi iasa din fire si sa simta nevoia sa dea cu pumnul, potrivit Wowbiz.ro.

Claudia Pavel, cu sanii la vedere. Cum a venit imbracata la un eveniment. Claudia Pavel, cu sanii la vedere, in toata splendoarea. Asa si-a facut aparitia cantareata la un eveniment ce a avut loc joi, 24 noiembrie, in Capitala. Vedeta a atras privirile tuturor, cu decolteul adanc, iar zambetul nu i-a lipsit de pe chip. De cand a slabit, interpreta arata mai bine ca niciodata. Claudia Pavel a trecut o perioada grea, fiind in scandal cu fostul logodnic pentru custodia fiului ei, Noah, asa ca, pe baza de stres a slabit considerabil, potrivit Libertatea.ro.