Schimbare de look pentru Bianca Dragusanu. Bianca Dragusanu s-a remarcat mereu ca o femeie frumoasa. Recent, partenera de viata a lui Victor Slav a recurs la o schimbare radicala de look. Acesteia ii place sa experimenteze noi coafuri, stiluri vestimentare, iar de aceasta data Bianca si-a surprins admiratorii, vopsindu-si parul intr-o nuanta de blond. "Transformarea mea de azi se datoreaza unui personaj feminin pe care eu il ador! Filmam o editie speciala a unei super emisiuni la Kanal D! Personajul meu are legatura cu "stilu' " ???Cine sunt??", a scris Bianca pe Facebook, noteazaEVZ Monden.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu, criticata de fani ca a exagerat cu operatiile estetice. Daniela Crudu (26 de ani) a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformari radicale. Bruneta a dorit sa isi schimbe infatisarea, ajungand in doar cateva luni sa apeleze la medicii esteticieni pentru operatii de care multi nu au fost incantati. In urma cu cateva luni, Cruduta a bifat o rinoplastie, de care ea s-a declarat foarte multumita, desi fanii i-au spus ca nu avea nevoie. De asemenea, asistenta tv a fost dornica si de alte imbunatatiri: si-a micsorat barbia pentru a scapa de gusa si si-a injectat, in repetate randuri, acid hialuronic in buze, potrivitClick.

Geanina Ilies s-a facut blonda si e de nerecunoscut. Geanina Ilies s-a facut blonda si s-a tuns mai scurt, iar acum este de nerecunoscut. Fanii au fost incantati de schimbare si au felicitat-o pentru alegerea facuta. Geanina Ilies e de nerecunoscut dupa ce sa vopsit si si-a taiat parul. Fosta prezentatoare tv a renuntat la televiziune si s-a concentrat asupra altor proiecte. Recent, vedeta si-a etalat mandra noul look, iar imaginea a primit in doar cateva minute, sute de like-uri si comentarii, informeazaLibertatea.

Gravida in 5 luni, sotia lui Madalin Ionescu... Cristina Siscanu traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei! Sotia lui Madalin Ionescu este insarcinata in cinci luni si se bucura din plin de postura de graviduta, asteptand insa cu nerabdare momentul in care-si va strange la piept fiica. Frumoasa satena este o graviduta activa si deja si-a "scos" bebelusa la o cafea ca-ntre fete. Cristina Siscanu este in al noualea cer de cand a aflat ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mama de fata! Sotia lui Madalin Ionescu se bucura din plin de momentele din perioada sarcinii si deja isi "antreneaza" beblusa la intalniri ca-ntre fete, anuntaCancan.

Iulia Albu "a luat-o peste picior" pe Bianca Dragusanu. Iulia Albu nu se abtine de la nimic. Cand are o parere, o spune si pace, indiferent pe cine raneste, atat in emisiunile de la Kanal D in care apare, cat si pe site-ul ei. Pe Internet, fashion editorul are o rubrica numita "Miercurea neagra cu Iulia Albu", iar una dintre "victimele" sale recemte este Bianca Dragusanu. Aceasta s-a pozat cu o haina de iarna, cu blana, in propria locuinta si a ales sa impartaseasca imaginea cu cei care o admira. Haina cu blana naturala are un pret semnificativ pentru buzunarul unui om de rand: 550 de euro, relateazaClick.