"Se intelegeau ca turcii!" Divortul Andreei Marin a scos la iveala scandalurile cu Tuncay! In public pozeaza intr-o zana buna dar cand nu e in fata camerelor de filmat, Andreea Marin pare ca se transforma intr-o "vrajitoare". Casnicia cu fosta zana a surprizelor pare sa fi fost un cosmar pentru Tuncay... daca ar fi sa luam in seama imaginile in care cei doi se cearta ca la usa cortului. Chiar si la scurt timp dupa casatorie, Andreea isi varsa nervii pe mai tanarul ei sot, sustine Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Valentina Pelinel e "stapana" in vila lui Borcea. Si-a mutat toate lucrurile in casa din Pipera. Gata cu joaca! De sambata, stapana peste casa lui Cristi Borcea este doar una si se numeste Valentina Pelinel. Frumoasa blonda a asteptat ca afaceristul sa fie un om liber si abia acum s-a instalat in vila din Pipera. Ea a fost surprinsa in timp ce-si muta lucrurile in casa in care pana pe 17 noiembrie a locuit Alina Vidican, scrie Click.

Nicoleta Luciu a pus ochii pe cele mai noi implanturi. Isi schimba iar silicoanele? Nicoleta Luciu a calcat din nou pragul unui estetician. De data aceasta nu a mai batut drumul pana in Turcia, ci si-a facut un tratament facial in Capitala. Mai mult, Nicoleta Luciu a pus ochii pe cele mai noi implanturi, potrivit Libertatea.

Pavel Bartos va fi oaie cantareata intr-un film de desene animate. Cunoscutul actor de teatru, dar si prezentator la "Vocea Romaniei" si la "Romanii au talent" ( Pro TV), are parte de o noua provocare in decembrie, "Luna cadourilor". Pavel Bartos (41 de ani) a fost solicitat de casa de productie RoImage 2000 sa-si imprumute vocea in pelicula de desene animate "Sing - Hai sa cantam!", care va avea premiera pe 16 decembrie si in cinematografele din Romania, anunta Click.

Adelina Pestritu a dezvaluit ce reprezinta noul ei tatuaj. Adelina Pestritu si-a facut un nou tatuaj si il expune foarte des in ultima perioada. Unii spus ca are avea legatura cu fosta ei mare iubire, Speak, insa ea sustine ca e doar o filozofie de viata dupa care se ghideaza. Continuarea in EVZMonden.