Tudor de la Fly Project si-a cerut iubita de nevasta la betie.Solistul trupei Fly Project e insurat cu Anamaria Ionescu (31 de ani), prezentatoare meteo de la Antena 1. Se iubesc de 12 ani, iar inainte de casatorie, el i-a cumparat femeii iubite un apartament: "Le spun baietilor la studio, de cate ori vin suparat: >>Bah, esti prost, casa e pe numele ei!<<", a povestit Tudor Ionescu (37 de ani), in noul numar al revistei OK! Iar Anamaria il completeaza: "Ne-am luat apartament inainte de casatorie, actele sunt pe numele meu. Si el cred ca s-a gandit: acum e momentul sa fac ceva concret sa nu raman pe dinafara. Si uite-asa ne-am casatorit", noteazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cine este castigatorul show-ului "Te cunosc de undeva".Show-ul "Te cunosc de undeva" si-a incheiat filmarile, iar castigatorul celui de al zecelea sezon a fost deja desemnat. Castigatorul celui de al zecelea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva" este Serban Copot, fostul component al trupei Animal X. Filmarile au fost realizate in avans, "Marea finala" urmand sa fie transmisa pe 24 decembrie, informeazaCancan.

Margherita din Clejani, fara sutien. A innebunit internetul cu rochia asta. Margherita din Clejani a trecut in ultimii ani printr-o serie de transformari, iar acum se mandreste cu atuurile ei fizice. Ea si-a etalat sanii intr-o fotografie recenta pe care a publicat-o pe internet. Amicii virtuali au putut sa o vada pe Margherita din Clejani, fara sutien, intr-o rochie foarte decoltata. De cand si-a pus silicoane, ipostazele cu Margherita din Clejani, fara sutien, sunt la ordinea zilei, dar nu contenesc sa ii faca pe internauti sa inroseasc butonul de Like. Recent, frumoasa fiica a Clejanilor a publicat pe o retea de socializare o imagnie cu ea de la o petrecere, arataLibertatea.

Caz unic in Romania. O celebra mulatra nu stie cu cine a ramas insarcinata. Rose Adhiambo asteapta primul ei copil, iar vestea a fost confirmata chiar de ea pe o retea de socializare. Potrivit cancan.ro, Rose Adhiambo, cunoscuta si ca "mulatra lui Mazare", a marturisit ca primul ei copil ar trebui sa se nasca vara viitoare. Pentru ca nu stie cu cine a ramas insarcinata, tanara, in varsta de 30 de ani, a spus ca nu stie daca va pastra sarcina, informeazaEVZ Monden.

O cantareata se desparte dupa doi ani de casnicie.2016 a fost, se pare, anul in care vedetele si-au facut ordine in viata personala, chiar daca asta a insemnat sa ia o decizie dureroasa precum aceea de a divorta. Cantareata de origine australiana Sia completeaza lista lunga a starurilor care s-au despartit de partenerii lor de viata. In 2014, Sia se casatorea cu realizatorul de filme documentare Erik Lang. O poveste de dragoste care n-a durat insa foarte mult. Dupa doi ani de mariaj, cantareata australiana divorteaza, relateazaClick.