Razboi in toata regula intre femeile lui Borcea. Cum au reactionat Pelinel si Mihaela cand s-au intalnit. Au copii cu acelasi barbat, dar nu se suporta. Valentina Pelinel si Mihaela Borcea nici nu se pot privi ochi in ochi. Au dovedit-o joi seara, la Palatul Bragadiru, cu ocazia unei gale unde ambele doamne au fost premiate. Au stat la o distanta de cinci metri, dar s-au tratat ca doua dusmance. Pe vremea cand Cristi Borcea (47 de ani) se afla in libertate, a reusit imposibilul: sa-si imprieteneasca fosta nevasta cu actuala, care-i fusese amanta! Chiar daca Mihaela Borcea (46 de ani) si Alina Vidican (32 de ani) se urau de moarte, reuseau sa comunice si sa-si zambeasca la evenimente doar pentru a nu-l supara pe fostul actionar al clubului Dinamo, relateaza Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Diana Dumitrescu a scapat de complexe cu ajutorul kilogramelor in plus. Grasa si frumoasa! In ultima vreme, Diana Dumitrescu a pus cateva kilograme in plus, kilograme care i-au adus imediat critici. Actrita insa nu s-a demoralizat, ba chiar a declarat ca este extrem de multumita de noile ei forme. Diana Dumitrescu a scapat de complexe cu noile ei forme rubensiene. Toata viata, Diana Dumitrescu a fost nemultumita de faptul ca, indiferent de kilogramele pe care le avea, cat de mult sport facea sau tratamente corporale, nu a reusit sa scape de soldurile proeminente. Actrita considera ca "aripioarele" ii distrugeau complet armonia corpului si dispera atunci cand nu reusea sa le mascheze nici cu ajutorul hainelor. In momentul in care a luat in greutate, "aripioarele" cu pricina nu au mai fost la fel de conturate, ceea ce a multumit-o imediat pe Dumitrescu, anunta Libertatea.

Familia "Zanei" se afla intr-o situatie penibila. I-a "scapat" 300 de milioane surorii Andreei Marin si acum plange dupa bani! Daca Andreea Marin are acum ghinion in dragoste, aflandu-se in plin divort de Tuncay, nu se poate spune despre sora ei ca ar avea noroc la bani, ci dimpotriva. Sora "Zanei" a avut o serie de neplaceri in afaceri in trecut, a ratat deja doua investitii si a ajuns si datoare. Acum, ea este executata silit pentru restituirea unei sume importante catre o persoana, si anume un imprumut. Totul a inceput in luna septembrie 2015, cand Cristina Chiser si sotul ei, Robert, au imprumutat in mod legal, pe baza unui contract, o suma de bani de la o persoana fizica, pe nume Robert Cupa. Suma imprumutata, mentionata in contract a fost de 29.500 de lei, la care se adauga dobanda legala pana la scadenta. Sora Andreei Marin si sotul acesteia nu au reusit insa rambursarea imprumutului, astfel ca persoana care i-a creditat s-a adresat judecatorilor, scrie Can Can.

Ce mai face Tudi de cand Zavo i-a distrus cariera! Perioada urata prin care a trecut se vede pe chipul lui. Tudor Ionescu a simtit infrangerea atunci cand unul dintre visele sale cele mai arzatoare a fost spulberat. A fost desemnat consilier general al Primariei Capitalei, dar in doar cateva ore de la depunerea juramantului a fost nevoit sa demisioneze. Scandalul sexual in care a fost implicat atunci cand a devenit amantul Oanei Zavoranu i-a distrus imaginea si, implicit, cariera politica. Din acel moment, Tudi a iesit din atentia publicului larg, evitand evenimentele sau adunarile care l-ar fi putut pune iar pe prima pagina a ziarelor. Chiar si pasiunea lui legata de caini, fiind un membru activ al unui club de dresaj, a fost lasata pe plan secund. Dar iata ca Tudi a iesit din ascuzatoare si a participat la un spectacol minunat de Craciun, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, anunta Evz Monden.

Carmen Negoita are casa plina de pantofi, dar nu renunta la ei. "O sa fie in colectie toata viata mea". De ceva vreme, Carmen Negoita s-a lansat si in afacerile cu haine si accesorii, in mod special genti. Carmen Negoita are casa plina cu pantofi si, in ciuda faptului ca are propria linie de genti, recunoaste ca niciodata nu va reusi sa ajunga sa egaleze numarul pantofilor cu cel al gentilor.Carmen Negoita nu a mai facut de mult inventarul in randul perechilor de pantofi, insa declara cu mana pe inima ca numarul lor depaseste ordinul sutelor. Chiar daca dressing-urile sale nu mai au spatiu pentru colectia ei, Negoita declara ca nu se va opri niciodata din cumparat, scrie Libertatea.