Celebrul rapper Ice T si sotia lui, actrita Coco, pe numele ei adevarat Nicole Austin, nu sunt doriti la evenimentele la care participa si minori, informeaza Gossip Hollywood. Si asta nu pentru ca cei doi nu ar fi o prezenta agreabila, ci din cauza tinutelor provocatoare care au facut-o celebra pe actrita de la Hollywood.

Îndrăgostiţi ca în prima zi, IceT şi Coco “nu îşi pot ţine mâinile acasă” nici atunci când sunt în faţa aparatelor de fotografiat. Mai mult decât atât, atunci când sunt invitaţi la un eveniment monden, cele două staruri hollywoodiene se dau în spectacol acaparând toată atenţia celor prezenţi.

De Revelion, cei doi au pozat în “Deţinutul şi Târfa” şi, după ce au intrat de-a binelea în rol, au reuşit să stârnească râsetele celor din jur, surclasând de departe costumaţiile celorlalte personalităţi de la Hollywood.

Coco, în vârstă de 28 de ani, are deja la activ şase filme şi peste 8 apariţii în seriale de succes. Ea a debutat în showbiz ca manechin, pozând apoi în Playboy şi reviste pentru bărbaţi. În ciuda stilului vestimentar extravagant, Nicole Austin - sau Coco - nu e uşor de convins să se dezbrace în filme.

Şi asta pentru că Ice T e un tip “extrem de gelos” şi devine violent dacă “un alt bărbat se holbează la soţia lui”. Întrebat de reporteri ce părere are de hainele transparente ale soţiei, Ice T a răspuns că el o îmbracă aşa.

Click