Noaptea dintre ani inseamna pentru vedetele noastre o adevarata cursa contracronometru pentru a onora cat mai multe oferte de spectacol. Evident, nu o fac gratuit. In unele cazuri, dupa Revelion, artistii isi cresc conturile cu cateva zeci de mii de euro.

Campioana in ceea ce priveste banii castigati la acest Revelion a fost harnicuta Andreea Banica, vedeta castigand intr-o noapte cat altii intr-un an: 30.000 euro in cap pentru zece show-uri. Secretul reusitei ei consta in faptul ca a ales sa onoreze doar spectacolele in orasele cuprinse intre Valea Prahovei (Campina, Ploiesti) si Bucuresti.

Tot 30.000 de euro au castigat si cei de la Voltaj (in cazul lor, profitul impartindu-se la cinci). Ei au avut trei concerte, toate in zona Bucurestiului: Otopeni, in Piata Constitutiei si la Romexpo.

Cei de la Directia 5 au fost cei mai norocosi, pentru ca au primit 30.000 euro pe un singur recital, la Roman. Ei ar fi trebuit sa sustina patru spectacole in acest onorariu, primit in avans, insa trei dintre acestea s-au anulat. Reteta cu putine angajamente, dar bine platite au respectat-o si cei de la Holograf, care pentru doar doua evolutii, ambele in Capitala, au strans 26.000 de euro. Anna Lesko a castigat 23.000 euro pe zece concerte. De asemenea, Loredana a primit 22.000 de euro, insa numai pentru doua prestatii. Topul celor mai bogati interpreti ai Revelionului se incheie cu Andra, care a sustinut sase show-uri, toate in Bucuresti, pentru care a incasat 18.000 euro.

Libertatea