Andi Moisescu a recunoscut! Prezentatorul TV vorbestedespre sotia lui. Andi Moiescu este jurat la "Romanii au talent" si prezinta emisiunea ¬"Apropo Tv" de la ProTV. Cu toate ca timpul lui liber este limitat, nu se plange de meseria lui si asta pentru ca pune multa pasiune si daruire in tot ce face. Realizatorul TV a acordat un interviu revistei Ciao! in care a vorbit cu sinceritate despre lucruri mai putin cunoscute din viata sa. Continuarea in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sexy-pesedista are experienta in politica... amorului. L-a lasat pe iubitul Ilincai Vandici pentru fiul medicului Ciomu. La cei 27 de ani, Corina Bogaciu este cea mai tanara PSD-ista care a reusit sa intre in Camera Deputatilor in urma alegerilor de duminica. Bruneta, care a facut mare valva in randul internautilor, se pare ca are ceva experienta la capitolul barbati. Tanara a trecut printr-un divort si a avut la activ o relatie cu fiul controversatului medic Ciomu, scrie Libertatea.

Brigitte Sfat, gest radical dupa ce l-am prins pe Ilie Nastase cu amanta. Brigitte Nastase a fost extrem de afectata de relatia extraconjugala pe care a descoperit ca o are sotul ei, Ilie Nastase, dar a renuntat in ultimul moment la divort, potrivit RTV.net.

Vedetele cu voci de cinci stele isi ingroasa conturile de Sarbatori. Pentru vedetele cu voci de cinci stele Noaptea dintre Ani este un bun prilej de a castiga un sac de bani. Loredana Groza este in topul vedetelor solicitate in concerte, ea urmand a bifa pe 31 decembrie nu mai putin de sase concerte in Capitala: doua sub cerul liber si patru in localuri, aflam din Click.

Reghe a ingropat-o in bani pe Anamaria Prodan de ziua ei! Chef la mosia de la Snagov! Astazi, Anamaria Prodan implineste 44 de ani. "Batrana, dar foarte inteligenta si frumoasa", s-a recomandat impresara fix la miezul noptii, cand familia ei a surprins-o cu urari si cu un buchet urias de trandafiri, scrie Libertatea.