O indragita cantareata a anilor 90 se intoarce pe scena.Sambata, 17 decembrie, de la ora 20.00, la "Te cunosc de undeva!", Carmen Radulescu vine sa cante, alaturi de Florin Ristei. "Am ales patru cantece compuse de Serban Georgescu, melodii care intotdeauna vor reprezenta ceva pentru mine, pentru ca ele m-au facut cunoscuta. Le cant intotdeauna cu drag si, daca vom fi sanatosi, le voi canta si peste inca 30 de ani. Este vorba despre "Vise uitate", "O floare de asta-vara", "Intoarcete" si "Nu stiu", spune Carmen Radulescu, citata deEVZ Monden.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

A reinceput razboiul intre Mircea Badea si Tudor Chirila.In ultimii doi ani, Tudor Chirila si Mircea Badea s-au certat ca la usa cortului, din diverse motive, dar ultimul le intrece pe toate. Prezentatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 l-a atacat pe antrenorul castigator de la "Vocea Romaniei" pentru felul vestimentar pe care l-a abordat, semn ca nici acum cei doi nu au ingropat securea razboiului. E mai limpede ca niciodata ca Tudor Chirila si Mircea Badea nu se prea suporta. Considerandu-l exponentul generatiei Facebook, "al tinerilor frumosi si liberi care si-au luat tara inapoi", Mircea Badea l-a demolat de nenumarate ori pe Tudor Chirila, scrieClick.

Unul dintre cei mai populari prezentatori TV a parasit Romania din cauza datoriilor.Ani la rand, Cosmin Cernat a reprezentat un etalon in ceea ce priveste prezentatorii de televiziune autohtoni. Dupa ce a fost considerat "fotomodelul de la TVR" datorita aparitiilor sale cat se poate de elegante, acesta a parasit de ceva vreme lumea televiziunii.Cancana aflat ca fostul comentator sportiv a parasit nu doar lumina refelctoarelor, ci si Romania, stabilindu-se in Canada. In plus, acolo lucrurile par sa fi revenit pe fagasul normal pentru el, in ceea ce priveste cariera, asta deoarece atat Cosmin Cernat, cat si sotia sa, Madalina, antrenor de fitness, s-au facut remarcati in lumea televiziunii de acolo.

Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Au vorbit deschis despre motivele despartirii. Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Jumatatea roscata a trupei Bambi s-a afisat alaturi de pilotul Catalin Cazacu, desi nu mai formeaza un cuplu si, cu aceasta ocazie, au facut lumina asupra despartirii lor. Denisa Tanase de la trupa Bambi a fost casatorita cu medicul Cornel Brotac, de care a divortat in urma cu doi ani. Ulterior, cantareata a inceput o relatie cu pilotul Catalin Cazacu. Acesta insa a ajuns la final chiar inainte de Sarbatori. Desi nu mai sunt iubiti, cei doi s-au afisat tot impreuna la un eveniment monden care a avut loc acum putin timp, potrivitLibertatea.

Cu hainele de pe Madalina Ghenea iti iei apartament cu trei camere. Matei Stratan pare barbatul perfect pentru superba Madalina Ghenea. O trateaza ca pe o printesa, indiferent de banii care-i sar din portofel. Zilele trecute, afaceristul si-a scos iubita la restaurant intr-un superb Porsche de 100.000 de euro. Si ea a fost la inaltime in haine care valoreaza cat un apartament de trei camere. Provenit dintr-o familie de medici respectati in Iasi, Matei Stratan (32 de ani) a avut de unde sa invete bunele maniere si, mai ales, cum sa-si respecte femeia de langa el. De calitatile lui de gentleman se bucura acum celebra Madalina Ghenea (28 de ani), care de aproape noua luni l-a facut sa aiba fluturasi in stomac, relateazaClick.