Anda Adam, ce cizme oribile ai purtat de Revelion.Anda Adam a purtat de Revelion o pereche de cizme excentrice, lungi, cu tricolorul pe ele. Nu e prima data cand cantareata isi pune in picioare cizme peste genunchi, iesite din comun, sclipicioase, cu accente metalice. Fanii Andei Adam s-au impartit in doua tabere, solista primind deopotriva aprecieri si critici pe retelele sociale. Pretul unor astfel de incaltari sare de 200 de euro, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Detaliul pe care l-au observat imediat fanii Andreei Banica.Andreea Banica este urmarita atent de fani. Acestia au fost pe faza si au observat imediat un detaliu neglijat de blonda. Andreea Banica a petrecut noaptea dintre ani alaturi de nasa ei si de prietena sa buna. A aratat superb in noaptea de Revelion 2017, dupa cum se poate vedea si dintr-o fotografie postata de o retea de socializare, relateazaLibertatea.

Adriana Bahmuteanu s-a pozat in sutien langa Daniela Crudu! Ce a urmat.Adriana Bahmuteanu a facut publica o imagine, pe retelele sociale, care i-a adus admiratia fanilor pentru curajul de care a dat dovada. Concret este vorba despre o fotografie pe care Adriana Bahmuteanu a facut-o publica, recent, pe contul sau de Facebook, in care apare alaturi nimeni alta decat sexy-asistenta TV Daniela Crudu. Cele doua apar doar in sutien, iar momentul a fost surprins in cadrul emsiunii "Poftiti la munca", in care acestea au participat. Din cate se pare, ce a urmat a fost o sesiune de gatit, arataCancan.

Monica Gabor a facut un gest disperat.2016 s-a incheiat cu tristete pentru Monica Gabor care a trebuit sa faca eforturi majore pentru a nu-si petrece singura Anul Nou. Dupa traditia chinezului, noul an vine abia pe 28 ianuarie, incepand "domnia" Cocosului de Foc. Iar festivitatea pentru Mr. Pink va incepe abia atunci. Asadar, Moni s-a vazut singura cuc in casa din Los Angeles si cu mult dor de casa. Din pacate, nimeni nu s-a inghesuit sa o viziteze, dar cineva a facut totusi un sacrificiu: sora ei, Ramona, noteazaEVZ Monden.

Nicoleta Nuca se opereaza in secret, in Turcia. Intr-un oras, in care terorisii au semanat panica, Nicoleta Nuca a ajuns increzatoare in a doua zi a noului an, la doar cateva ore de la atacul armat din clubul Reina, in care si-au pierdut viata 39 de persoane. Frumoasa basarabeanca nu s-a dus acolo ca sa ia pulsul locuitorilor dupa tragedie, ci sa-si rezolve un complex mai vechi, asa ca a poposit la o clinica de chirurgie estetica. Desi are doar 22 de ani si arata senzational, Nicoleta Nuca se pare ca nu este pe deplin multumita de aspectul ei fizic, scrieClick.