Daca in prima seara cand au fost surprinsi de paparazzi în ipostaze destul de intime putea fi vorba de o coincidenta, a doua seara vine sa confirme un zvon care risca sa o darame definitiv pe Britney Spears, informeaza Celebrity-Gossip. Mai mult decat atat, conform apropiatilor lui K-Fed, fostul sot al lui Britney, acesta ar fi fost ademenit de Paris in camera ei de hotel.

Paris Hilton nu se învaţă niciodată minte. Dacă anul trecut ea s-a certat la cuţite cu Britney din cauză că a dansat provocator cu Federline, anul acesta Paris se relansează dându-se la fostul soţ al prietenei ei. Invitaţi la petrecerea unui club din Las Vegas, cei doi au dansat şi au vorbit ore în şir. Mai mult decât atât, Paris i-a dat târcoale toată seara, apelând în mai multe rânduri la prietenii comuni pentru a-i transmite mesaje lui Kevin.

“Paris i-a spus cântăreţului de rap (n.r. K-Fed) să o urmeze în camera ei de hotel”, a declarat pentru revista americană People un apropiat al celor doi. Chiar dacă s-au străduit să fie cât mai discreţi, apelând la mesageri, paparazzi au reuşit să surprindă flirtul celor doi. Conform unor surse din grupul de prieteni comuni, cei doi s-au întâlnit două seri consecutiv în acelaşi club pentru că “aveau multe să îşi spună”.

Click