Miss Playboy este extrem de multumita de noii sai sani, despre care spune ca au devenit vizibil mai mari in urma interventiei chirurgicale. Acum, Andreea are o problema: trebuie sa-si schimbe garderoba de sutiene. Astfel, peste o luna si jumatate, cand va renunta la bustiera medicala, ea va da o fuga in strainatate pentru a-si achizitiona lenjerie intima noua.

După ce a trecut cu bine şi de controalele medicale post operatorii, Andreea Spătaru se declară cu adevărat mulţumită de felul în care arată sânii săi. “Se văd extraordinar de bine. Acum pot să port orice fel de haine. Nu-mi pare rău deloc. Deja m-am şi obişnuit cu ei, deşi nu am avut ocazia să-i văd decât de câteva ori”, a declarat Miss Playboy, pentru Click!.

Acum, ea trebuie să urmeze un tratament pe bază de creme speciale, pentru a grăbi vindecarea cicatricelor. Mai mult, trebuie să se ferească de absolut orice fel de efort fizic şi, în plus, este musai să evite mersul pe jos: “E o perioadă nefastă acum, pentru că am căpătat o sensibilitate la frig şi nu este indicat să ies din casă”, ne-a mai spus blonda. Toate bune şi frumoase, dar frumuseţea cere şi sacrificii. Pe lângă faptul că operaţia în sine a costat-o 3.200 de euro, Andreea este obligată acum şi la alte cheltuieli suplimentare: trebuie să-şi achizţioneze alte sutiene, pentru că cele vechi i-au rămas mici.

“O să merg undeva în străinătate să-mi cumpăr, cam peste o lună de zile. Asta pentru că, în primul rând, în România, oferta este destul de limitată în ceea ce priveşte lenjeria intimă şi, în plus, mi se par foarte scumpe. Cu banii pe care i-aş da aici, îmi cumpăr de afară de două ori mai multe”, ne-a mai declarat Andreea.

De când s-a operat şi până acum, blonda a pierdut bani frumoşi, peste 1.000 de euro, din cauză că a fost nevoită să refuze joburile de fotomodel: “Am avut multe oferte în această perioadă. Le-am refuzat pentru că trebuie să fac totul perfect, nu vreau să mă supun la riscuri. Vor mai fi şi alte ocazii”, a concluzionat Andreea.

În vacanţa de aproape o lună, blonda nu a petrecut decât câteva zile la munte, de Revelion, în compania iubitului său. Acum ea se pregăteşte pentru a reveni pe micul ecran, la matinalul de la Naţional TV, pe data de 21 ianuarie.

Click