Cele mai urate posterioare de la Hollywood.N-o spunem noi neaparat, ci mai toate publicatiile straine care au intrat in posesia acestor fotografii surprinse de paparazzi, pe cand celebritatile se aflau in vacante, la plaja. E vorba, intr-adevar, de unele cadre nu tocmai flatante pentru starurile in cauza. Haideti sa le vedem si noi! Lindsay Lohan: anii de alcoolism si de consum de droguri si-au pus amprenta pe trupul tanar al actritei Lindsay Lohan. E drept ca-n ultimii ani si-a mai revenit, insa e clar ca mai are de munca, daca vrea sa se laude cu un posterior sexy, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Inna are "sosie" un transsexual.Haosul din muzica romaneasca este inretinut si de lipsa de originalitate a multora care tin mortis sa se reprezinte cu titulaturi care sunt deja in ofertele de pe piata. Asa se face ca exista doua Lorena, Emma, iar multimea inca identifica doi Ionut de la Ro-Mania ori doua Elena Mandinga, iar Inna are "sosie" un transsexual. De asemenea, exista doua Silvia ori Sensual, diferentiati doar de imagine, stil muzical si modul in care se semneaza. Pe Lorena, solista pop dance, si Lorenna, solista etno, le desparte doar o litera, in prezentari, informeazaLibertatea.

Cel mai nou cuplu din showbiz.Natalia Mateut e cunoscuta in lumea mondena a Capitalei, unde s-a remarcat mai intai prin cluburile de lux, apoi ca asistenta intr-o emisiune mondena. Povestea de dragoste dintre ea si Petrisor Valentin Ionut, zis Dinte, nu este deloc straina publicului, timp de sase ani relatia celor doi a fost presarata cu toate condimentele. In tot acest timp s-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori, ultima tentativa de reimpacare a avut loc in luna decembrie a anului trecut, chiar de ziua ei de nastere. Imaginile de mai jos sunt de la petrecerea vedetei ce si-a organizat-o cu ocazia implinirii a 26 de ani, relateazaCancan.

Fosta iubita a sotului Oanei Roman da din casa. Mesajul surprinzator, lansat de sotul vedetei, care te duce inevitabil cu gandul la un iminent divort ascunde probleme grave in cuplului Oana Roman-Marius Elisei. Vedeta si mai tanarul sau partener nu se aflau la prima cearta. Surse apropiate cuplului au povestit ca cei doi discutau aprins si din cauza faptului ca lui Marius ii cam placeau petrecerile si lipsea de acasa, lucru confirmat si de fosta sa iubita. Florentina Gheorghe este in aceste zile femeia care da toate detaliile despre cum a inceput povestea de dragoste dintre Oana Roman si Marius Elisei. Tanara este fosta iubita a sotului vedetei si s-a mutat din Romania dupa separarea de el de unde vorbeste fara perdea, potrivitClick.

Laura Cosoi, fara sutien la plaja. Laura Cosoi sfideaza frigul din Romania, de pe meleaguri exotice. Vedeta si sotul ei, Cosmin Curticapean, se relaxeaza intr-o vacanta de vis in Thailanda. Internautii au putut sa o vada pe Laura Cosoi, fara sutien la plaja. Laura si-a etalat trupul in mai multe fotografii pe care le-a facut in vacanta si le-a publicat pe o retea de socializare. Intr-una dintre imagini, admiratorii au putut sa o vada pe Laura Cosoi, fara sutien la plaja, cu sanii acoperiti cu un prosop. Laura Cosoi a implinit 35 de ani, pe 2 ianuarie. De ziua ei de nastere, blonda a organizat un cooking party si s-a simtit de minune, noteazaLibertatea.