Luis Lazarus, vedeta OTV, crede cu tarie in reincarnare, fiind si unul dintre motivele pentru care a ales sa studieze Filosofia. Cand a atins pentru prima oara o sabie, jurnalistul a simtit ca, in alta viata, a mai manuit o astfel de arma. De aceea, la subsolul vilei sale din Pipera a amenajat o adevarata sala a armelor.

Luis Lazarus crede ca a fost influentat de mic de lecturile cu cavaleri si domnite, cu turniruri si eroi salvatori. Vedeta OTV a inceput sa caute prin magazine halebarde, pumnale, armuri si arbalete.

“Cand am atins pentru prima oara o sabie de Toledo, am simtit ca e o prelungire fireasca a mainii mele, de parca as mai fi scos-o din teaca si in alta viata. Majoritatea armelor din aceasta sala provin de la Toledo, din Spania, fiind renumite in toata lumea. Tot din Spania, am cumparat o copie a sabiei imparatului Barbarossa.

De asemenea, am o sabie din otel de Toledo, ca a lui Carol Quintul. Desi acest arme sunt spectacu-loase, nu costa mai mult de cateva sute de euro fiecare”, a spus vedeta OTV.

Integral in Click