Zvonul circula de mai multe luni, dar in final a fost confirmat. Pierre Sarkozy, in varsta de 22 de ani, fiul cel mare al presedintelui Republicii Franceze, este producator de hip-hop si lucreaza cu rapperii care in mod normal il urasc maxim pe Nicolas Sarkozy.

Recent, s-a aflat ca Sarkozy jr. a scris un cantec pentru rapperul Poison, unul dintre cei mai furiosi menestreli de dupa blocurile pariziene, relateaza Times. (intr-un videoclip anti-Sarkozy realizat anul trecut impreuna cu alti rapperi, Poison canta: „Anti-Sarkozy, anti-dreapta, Nicolas nu auzi? Suntem impotriva ta.”).

Dupa victoria lui Nicolas Sarkozy la prezidentiale, la 6 mai 2007, bloggerii isi puneau intrebari in legatura cu asemanarea foarte mare intre Pierre Sarkozy, care in aceeasi seara declara la France 2 ca in urmatorii cinci ani nu va da interviuri, si personajul blond, Mosey, care are pagina pe MySpace si care pozeaza zambitor alaturi de producatorul american Timbaland.

Pana acum, Pierre parea o persoana discreta, mai ales in comparatie cu fratele sau mai mic, Jean, care pentru a-si recupera scuterul furat nu s-a sfiit sa apeleze la politia condusa in perioada respectiva de tatal sau si care a preferat sa fuga dupa un accident rutier, fara victime insa.

Gandul