Liderul "nationalei" de fotbal, Adrian Mutu, a acceptat sa se destanuie pentru prima data unui ziar din Romania, dupa ce revista italiana "Vanity Fair" l-a acuzat ca ar fi avut o aventura cu actrita Martina Stella. Atacantul Fiorentinei a povestit, in exclusivitate pentru CANCAN, cum le-a fost pus pe tava acest subiect jurnalistilor italieni.

Mutu a dezvaluit, asadar, ca paparazzii nu aveau cum sa surprinda prin geamurile clubului acele imagini (cu el in compania Martinei Stella), intrucat clubul respectiv nu are geamuri!

"Mi s-a inscenat totul, iar Consuelo a inteles ca s-a incercat sa fiu denigrat", ne-a declarat Adrian Mutu, ieri, in ziua in care a implinit 29 de ani. Fotbalistul si-a amintit ca, in seara respectiva, Martina Stella l-a abordat in club: "M-a salutat si mi-a spus ceva! N-am inteles, pentru ca era zgomot, iar ea s-a apropiat. Atunci, o persoana mi-a facut poze cu telefonul mobil! Asa au aparut aceste fotografii in presa si nu facute de paparazzi, prin geamuri, cum s-a sustinut. Pentru ca acel club nu are geamuri!".

Mutu ne-a marturisit, asadar, ca "asa-zisul subiect-bomba nu este decat o regie de proasta calitate. Nu pot sa afirm ca acea Martina Stella ar fi avut cunostinta despre inscenare, insa ma deranjeaza foarte tare ca se recurge la asemenea atacuri murdare. Eu am o familie foarte frumoasa si nu as pune in pericol, pentru nimic in lume, linistea din interiorul familiei mele!"

Cancan