Ilie Nastase & Brigitte amana divortul, dar casnicia lor e un butoi cu pulbere.Cancani-a filmat pe sotii Nastase in aeroport, iar raceala dintre ei a fost vizibila. Ilie Nastase a fost lasat de Brigitte sa care singur bagajele, iar fostul mare tenismen a avut si el un moment de rabufnire la adresa sotiei sale. Atunci cand i-a adus, ca un gentleman ce este, cizmele sotiei lui dupa controlul din aeroport, Ilie i-a aruncat incaltamintea lui Brigitte. Gestul nu a fost unul brutal, insa fostul numar 1 ATP a parut iritat de faptul ca Brigitte l-a lasat sa care singur bagajele familiei. Brigitte si Ilie Nastase trec prin perioada cea mai critica de cand sunt impreuna si, cu siguranta, daca vor reusi sa depaseasca si acest moment foarte dificil, mariajul lor va merge mai departe, lucru ce parea putin probabil dupa ultimele evenimente.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Virgil Iantu va reveni in televiziune.Dupa o pauza de aproape trei ani, cunoscutul prezentator tv Virgil Iantu revine pe ecrane. Vedeta a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in acest sens. "In ultimii ani am fost intrebat de foarte multi dintre voi de ce nu revin la TV sau cand o voi face. Gandurile si vorbele voastre calde m-au pus la randu-mi pe ganduri" Imi doresc o revenire in televiziune, dar nu cu orice pret. Am crezut intotdeauna ca publicul romanesc merita emisiuni de calitate. Si mai cred ca macar unii dintre noi suntem obligati sa ii oferim ceea ce merita. Asa ca iata si vestea: a venit vremea sa ma intorc. Imi era dor si abia astept sa incep filmarile!", a scris Virgil pe pagina sa de Facebook, potrivitEVZ.

Mihaela Radulescu, desfigurata de operatiile estetice.Mihaela Radulescu (48 de ani) face tot ce-i sta in putinta ca sa nu-si arate varsta. A adoptat un stil de viata sanatos, cu o dieta stricta si mult sport. Nu isi acopera corpul fara cusur in haine batranesti si se tine bine in costumul de baie. Insa trucul la care Raduleasca apeleaza cel mai des pentru a-si mentine frumusetea sunt operatiile estetice. De-a lungul anilor, de la prima aparitie televizata si pana la ultima, vedeta si-a schimbat semnificativ chipul. Insa de aceasta data, lucrurile nu par a fi schimbate in bine. Nu se stie daca machiajul strident si de culoare neagra a creat iluzia unor ochi mici, anuntaClick.

Ce a spus Mihaela Raulescu despre ea si despre rivala Andreea Marin.Mihaela Radulescu a dat cartile pe fata la Uite cine danseaza!. Diva de la Monaco a spus foarte clar ce are in comun cu vesnica ei rivala, fosta zana a surpizelor, Andrea Marin. Show-ul Uite cine danseaza! de la Pro Tv le-a adus fata in fata pe divele Mihaela Radulescu si Andreea Marin. prima este prezentatoarea emisiunii Uite cine danseaza!, in timp ce cea de-a doua face parte din juriul concursului, alaturi de Florin Calinescu, Gigi Caciuleanu si Mihai Petre. Mihaela Radulescu a comentat acid, in stilul caracteristic: "Sa trecem la o doamna care tot se marita si tot divorteaza. Amandoua suntem campioane la casnicii si divorturi", noteazaLibertatea.

Cine o inlocuieste pe Simona Gherghe la Acces Direct.Din 3 aprilie, Acces Direct va avea o alta prezentatoare! Doar cateva saptamani o mai despart pe indragita prezentatoare a Antenei 1, Simona Gherghe, de cel mai important moment din viata sa -venirea pe lume a micutei sale, asa ca vedeta a decis sa intre in concediu prenatal, pentru a se putea pregati de marea intalnire. Incepand din 3 aprilie, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da intalnire telespectatorilor, in platoul Acces Direct, cu cele mai importante subiecte mondene, dar si cu povesti de viata emotionante si invitati speciali, relateazaEVZ.