Placerea bizara a unui actor pe care il vezi la ProTv.Cunoscut drept actorul cu 100 de fete, pe Vlad Logigan il stiti din peliculele "Selfie" si "Selfie69" dar si din noul serial de la Pro TV, "Ai nostri", difuzat in fiecare joi, de la ora 21.30. Vlad Logigan ne-a povestit despre planurile sale, despre o pasiune cel putin ciudata la prima vedere, dar si despre cum e sa joace impreuna cu proful sau de actorie, celebrul Toni Delaco (Teo Corban) din reclama la cascaval! "Hobby-urile mele sunt legate tot de actorie, ca vad un serial sau ca citesc ceva sau ca merg pe strada si observ si analizez oameni, tot spre actorie bat, intr-un fel sau altul, hobby-urile mele...", a declarat Vlad Logigan, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Incident intre Mihaela Radulescu si Alex Velea, in direct: "M-ai calcat pe coada".In aceasta seara, in cadrul emisiunii "Uite cine danseaza", de la ProTV, Mihaela Radulescu si Alex Velea au avut parte de-un moment amuzant. Concret, este vorba despre un mic incident care a avut loc intre cei doi, atunci cand iubitul Antoniei, cel care a deschis seria duelurilor din cea de-a cincea editie a emisiunii TV, a calcat-o pe Mihaela Radulescu pe rochia lunga de culoare neagra, pe care a ales sa o poarte, in aceasta seara de luni. Cand si-a dat seama de acest lucru, vizibil amuzata, femeia de televiziune i-a spui lui Alex Velea "Ai grija, ca m-ai calcat pe coada". Rapid, Alex Velea s-a aplecat si i-a aranjat prezentatoarei TV rochia, potrivitCancan.

Ce a patit Oana Sarbu in Piata Obor.Vedeta, care la varsta de 30 de ani a avut un teribil accident de masina, le-a povestit, amuzata, prietenilor ei virtuali deste o intamplare de care a avut parte in timp ce-si facea cumparaturile in Piata Obor. Negustorul de la care a cumparat ridichi a recunoscut-o, dar i-a spus franc in fata ca a imbatranit. "In Obor, la ridichi, negustorul: "Pentru dumneavoastra, un leu!... Ati jucat in Ani de liceu?...:) Da... ce-ati imbatranit!...", a spus Oana Sarbu, citata deLibertatea.

Stefan Banica, din nou intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin.Luni, 3 aprilie, a fost seara duelurilor la "Uite cine danseaza". Cei care au spart gheata au fost perechile formate din Alex Velea si Ecaterina Dosan, respectiv, Octavian Strunila si Oana Botez. Acestia s-au duelat pe ritmuri de rock and roll, iar ceea ce a atras atentia chiar si juratului Florin Calinescu a fost piesa aleasa de cea de-a doua pereche, "S-o facem lata", melodia lui Stefan Banica Jr., cel care a fost sotul Mihaelei Radulescu, dar si al Andreei Marin. Cand prezentatoarea i-a acordat cuvantul lui Calinescu, actorul a atras atentia asupra cantecului: "Eu n-as fi inceput cu mine, ci cu Fane Banica", anuntaClick.