Cand a nascut, de fapt, Madalina Ghenea. Nu s-a intamplat marti seara. Madalina Ghenea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Vestea ca actrita a nascut s-a aflat abia marti seara, insa ea si milionarul Matei Stratan au devenit parinti, de fapt, luni seara, 3 aprilie. La varsta de 28 de ani, Madalina Ghenea si-a vazut implinit cel mai mare vis al ei, acela de a avea copii. Dupa cum se stie, actrita originara din Slatina avea dubii ca ar putea sa dea nastere unui copil, motiv pentru care a luat in calcul adoptia. Dar iata ca, dupa numai o luna de relatie cu bogatasul Matei Stratan, minunea s-a implinit, iar la inceputul acestei luni, cei doi au statutul de parinti. Vestea ca ea a nascut s-a aflat abia marti seara si asta la dorinta familiei de a pastra totul secret si a se proteja de presa. De fapt, satena a nascut luni seara, dupa zcece ore de travaliu. Din cauza durerilor insuportabile, medicii au decis sa-i faca cezariana. Matei a fost nedezlipit de iubita sa, iar aceasta a izbucnit in plans atunci cand si-a vazut micuta, prima oara, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

Loredana, moment savuros in timpul ultimului sau concert. Recital cu fusta-n vine. Loredana a facut senzatie marti seara, la concertul pe care l-a sustinut intr-o mare sala de evneimente din Herastrau. Solistei i s-a desfacut fusta pe scena si, pentru o secunda, s-a oprit din cantat si a apucat-o strasnic cu mainie, cuprinsa de teama ca va ramane dezgolita, in fata a mii de oameni. Repeziciunea momentului a facut-o pe artista sa uite ca, spre norocul ei, pe sub rochia de tiganca din recuzita sa, avea un body negru, de scena. Din fericire, Loredana a realizat repede ca ceva e in neregula si ca rochia nu a fost bine prinsa la schimbul de costume de scena. Profesionista desavarsita, solista a continuat sa cante, repozitionandu-si rochia, pe care a continuat sa o tina cu mana pana la sfarsitul melodiei, noteazaLibertatea.

Lucian Isar "recidiveaza". Sotul Alinei Gorghiu se vede "leu" in trafic. Lucian Isar are o masina noua. Un SUV aproape la fel ca si cel distrus in accident, dar o alta marca si ceva mai puternic. Cu acesta alearga la propriu prin Bucuresti, pentru a-si rezolva problemele de zi cu zi. Inca mai are posibilitatea legala sa faca asta, chiar daca politistii i-au suspendat permisul de conducere si i-au facut dosar penal-pentru ca are dovada inlocuitoare, pe o perioada limitata de timp A avut insa noroc cu procurorul de caz, care i-a prelungit-o, sustin surse din Politie. Cu toate ca a fost declarat oficial, vinovat, de anchetatori, la trei saptamani de la teribilul accident. Imaginile de fata, realizate de cancan.ro demonstreaza ce fel de sofer este bancherul Lucian Isar, un profesionist, de altfel, in materie financiar-bancara, la volan insa...doar soferii "agresati" de el il pot judeca! Cert este insa ca sperietura grava de pe Valea Oltului din 16 martie nu a contat atat de mult incat sa-i schimbe obiceiurile de condus, informeazaCancan.

Kate, simplitate si eleganta: i-a fermecat pe toti cu rochia purtata la un eveniment. Kate Middleton stie sa cucereasca inimile tuturor de fiecare data, atat rpin zambetul sau si atitutdinea pozitiva, cat si prin eleganta sa. Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment unde a fost primit cu multa caldura de cei din jur. Kate a reusit din nou sa intoarca toate privirile de-ndata ce a ajuns cu limuzina la Teatrul Regal, unde s-a tinut evenimentul care a constat in difuzarea unui film musical. Dupa cum este precizat pe site-ul thesun.co.uk, totul a fost organizat special pentru copiii de la un ospiciu. Kate Middleton stie sa cucereasca inimile tuturor de fiecare data, atat rpin zambetul sau si atitutdinea pozitiva, cat si prin eleganta sa. Ducesa de Cambridge a participat la un eveniment unde a fost primit cu multa caldura de cei din jur. Kate a reusit din nou sa intoarca toate privirile de-ndata ce a ajuns cu limuzina la Teatrul Regal, unde s-a tinut evenimentul care a constat in difuzarea unui film musical, scrieClick.

Catalin Botezatu, aventura cu iubita prietenului sau. A spus toata povestea. Catalin Botezatu, aventura cu iubita prietenului sau, de ziua acesteia. Designerul a povestit o intamplare amuzanta ce a avut loc in urma cu ceva timp. Catalin Botezatu, aventura cu iubita prietenului sau. Acesta a facut o dezvaluire despre care nu a mai vorbit pana acum. Catalin este unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz, iar picanteriile nu au lipsit din viata lui amoroasa. "Un prieten bun... era ziua iubitei lui, pe bune, iubita lui si-a dorit de ziua ei sa... Si s-a intamplat, numai ca domnisoara avea fel si fel de fetish-uri si a inceput sa ma unga cu uleiuri, sa imi puna urechiuse. Pe el l-a dorit legat cu catusele de sifonier, iar in momentul in care a inceput actiunea, el a rupt sifonierul. Cam asta e pe scurt. Bine, actiunea a fost mai lunga si mai haioasa. Si anul urmator, cand a fost ziua ei, si-a dorit acelasi lucru¬, a declarat Catalin Botezatu pentru Antena Stars, noteazaLibertatea..