Loredana Chivu a incercat sa-l "seduca" pe agentul de la Rutiera, dar... .Loredana Chivu este mandra posesoare a unui garaj impresionant, care include si un bolid cu numar personalizat, asa cum ii sta bine unei fete de oras, insa toate atuurile ei fizice, lucrate la cabinetul medicului estetician, nu i-au fost de folos atunci cand a gafat in trafic.Cancana fotografiat-o pe blondina in timp ce discuta cu un agent motociclist de la Brigada Rutiera, care a urmarit-o dupa ce Loredana a trecut pe rosu si a oprit-o in zona Perla, lasand-o fara carnetul de conducere.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pamela Anderson, pictorial sexy in lenjerie intima la aproape 50 de ani.Pamela Anderson, parca intinereste. La aproape 50 de ani, vedeta uimeste cu trupul sau, dar mai ales cu formele sale. Recent aceata a revenit in atentia tuturor, realizand un pictorial sexy cu ea, in lenjerie intima, toti internautii putand sa o admire si sa o invidieze pentru trupul sau de zeita. Pamela Anderson a ramas aceiasi blonda sexy care facea furori in costumul de baie rosu, prin anii 90, in serialul "Baywatch". Chiar daca lumea modelingului este asaltata de tinere, care mai de care mai frumoase si mai dotate si cu trupuri, care mai de care mai sexy, Pamela inca este luata in calcul pentru diferite campanii de promovare a noilor colectii de lenjerie intim, scrieClick.

Relatia secreta din viata lui Alibec.Denis Alibec este fotbalistul care domina topurile in fotbalul romanesc. Atit din punctul de vedere fotbalistic, cit si monden. Iar in al doilea domeniu enumerat, atacantul este considerat unul dintre cuceritorii de clas, un Casanova care a facut multe victime in rindul femeilor. Unele aflate chiar in situatii mai complicate, avind copii sau fiind implicate intr-o alta relatie... Mai mult, se pare ca sarmul pe care Alibec il detine l-a facut pe acesta sa fie regretat de mai multe doamne si domnisoare. Un caz celebru este cel al Larisei Dragulescu, fosta sotie a cunoscutului gimnast roman Marian Dragulescu, relateazaEVZ.

Scandal monstru cu injuraturi ca la usa cortului si lovituri ca-n ring intre Brigitte si Nastase.Brigitte si Nastase au facut megascandal in club si au reusit sa socheze lumea mondena bucuresteana care, pana miercuri seara, credea ca le-a vazut pe toate. Cei doi soti, el fost tenisman de notorietate mondiala, ea doar aleasa lui intr-un moment amoros crucial, dupa despartirea de Amalia, s-au incins la injuraturi si bataie, fara sa mai conteze ca au spectatori. Dar s-o luam cu inceputul. Brigitte si Nastase pareau ca ni le-au aratat pe toate, insa... Miercuri seara, bruneta si-a deschis un magazin. La inaugurare a participat si fostul tenisman care, ca la mai toate evenimentele importante din viata lui, a venit imbracat in costumul de genera, noteazaLibertatea.

Aflat in divort cu Madalina, stelistul Gabi Enache e plin de surprize. Fotbalistul lui Gigi Becali i-a luat bratarile cu safire sotiei si i le-a facut cadou... amantei.Gabi Enache este indragostit lulea de Lena, femeia pentru care si-a parasit sotia si fetita. Chiar daca divortul nu s-a pronuntat, relatia stelistului cu amanta este din ce in ce mai serioasa. Dupa ceCancan a dezvaluit ca Lena este insarcinata, fotbalistul are mare grija de ea, ii face toate poftele si o rasfata cu cadourile... sotiei. Gabriel Enache se pare ca a decis sa faca schimbari pe toate planurile si sa se rupa de trecut. Dupa ce i-a luat sotiei autoturismul Porche Cayenne, cu care mergea inainte, conform unor surse apropiate, acesta i-a "confiscat" Madalinei mai multe bijuterii ce i le facuse cadou, printre care si doua bratari cu safire, in valoare de 2000 de euro, potrivitCancan.

Cristi Borcea mai are un copil. Cristi Borcea mai are un copil! Fosta judecatoare Geanina Terceanu a facut marele anunt. In afara copiilor recunoscuti pe care ii are cu Mihaela Borcea, cu Alina Vidican, cu Valentina Pelinel, dar si cu avocata Simona Dana Voiculescu, fostul actionar al echipei de fotbal Dinamo a mai primit o veste. Fosta judecatoare Geanina Terceanu a oferit un raspuns halucinant, atunci cand a fost intrebata daca ii este dor de Cristi Borcea. Fostul magistrat a afirmat: "Da, imi este dor, da. Am si un copil cu Borcea", potrivit antena3.ro, citata deLibertatea.