Andreea Marin, colega la Pro TV cu blonda fostului sot.La acelasi post tv, la care fosta nevasta a lui Tuncay jurizeaza "Uite cine danseaza!", presupusa amanta a turcului a debutat ca actrita. De cateva luni, Sandra Smaranda poate fi vazuta in serialul "Lectii de viata", de la PRO TV, unde interpreteaza diverse roluri, cu ajutorul carora isi rotunjeste veniturile. Sandra Smaranda (26 de ani) e considerata oaia neagra si femeia din cauza careia Andreea Marin (42 de ani) ar fi divortat, in acest an, de Tuncay Ozturk (31 de ani). Nu de alta, dar pe vremea cand Tuncay inca purta verigheta, blondina era tot timpul vazuta in preajma lui, si nu numai la clinica de fizioterapie a turcului, unde ea este asistenta, ci si pe strada ori la cumparaturi. Frumusica originara din Oltenia nu s-a dezlipit de sarmantul Tuncay nici dupa divortul lui de Andreea Marin, fiind surprinsi, recent, de fotoreporterii in timp ce el ii cara bagajele ori ii conduce masina. (...) Se pare ca salariul de asistenta pe care-l primeste de la Tuncay este mult prea mic pentru cochetariile unei domnite, motiv pentru care "Cosanzeana" a acceptat aceste colaborari. Conform apropiatilor sai, ea ar primi in jur de cateva sute de euro, ca sa joace diverse roluri. Contactata de Click!, Smaranda sustine sus si tare ca e doar prietena cu Tuncay.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Conditii de Clasa I in singura puscarie "de lux" din Romania. Cum traiesc milionarii infractori in celulele de la Gaesti. Spatiu peste normele Curtii Europene, grupuri sanitare curate, apa proaspata in curte, usile deschise pe perioada noptii sunt cateva din conditiile detinutilor care sunt cazati in corpul E.1 al Penitenciarului de la Gaesti, judetul Dambovita. Faptul ca detinutii dorm uneori cu usile de la celule deschise, povestit de un fost detinut de la Gaesti, naste mirarea, mai ales cand vine vorba de penitenciarele romanesti supraaglomerate si intesate cu personaje dubioase. Vladimir a stat anul trecut cateva luni in puscaria din Dambovita, in aceeasi perioada in care era cazat acolo si Ioan Niculae, considerat unul dintre cei mai bogati romani, averea sa fiind evaluata in anii precedenti de revistele economice si la peste un miliard de euro. Mai trebuie amintit ca inchisoarea este una destinata detinutilor repartizati in regimul deschis, cel mai usor."Acolo e pension practic, eu am fost mutat doua luni acolo. A fost norocul meu. Am stat intr-o celula cu inca doi colegi, iar la un moment dat a aparut si al patrulea. Mancarea buna, curatenie. Gardienii imi vorbeau frumos. Usile nu se inchideau la celule, doar pe culoare", ne povesteste parca cu regret Vladimir, inconjurat de doi copii mici, cu muci la nas, atunci cand l-am intalnit intr-o comuna din judetul Dambovita, relateaza Libertatea.

Cum arata Antonia la 5 luni de cand a nascut cel de-al treilea copil. La 28 de ani, dupa trei sarcini, Antonia arata impecabil! Chiar daca nu a avut niciodata probleme cu greutatea, cantareata are o silueta de invidiat chiar si acum, la 5 luni de la nasterea celui de-al treilea copil. Cantareata a postat azi pe contul sau de Instagram o fotografie super sexy, insotita de urmatorul mesaj: "Principala mea motivatie pentru a ma mentine in forma este barbatul meu; dar ma motiveaza si faptul ca am trei copii si inca arat bine. Trebuie sa recunosc ca cea de-a treia sarcina m-a facut mai lenesa, dar avand in vedere ca am in casa un barbat care arata ca un model de fitness, nu am nicio scuza! Poate ca unii dintre voi o sa spuneti ca aceasta poza e vulgara sau prea sexy, dar pentru mine e motivationala Asta sunt eu dupa 5 luni de la ultima nastere si stiu ca pot reusi sa ajung oriunde imi doresc, iar Alex ma va ajuta!. Poza a fost apreciata de aproape 20.000 de oameni, in doar doua ore, iar majoritatea celor care i-au lasat comentarii au facut-o intr-un mod pozitiv, complimentand-o pentru felul in care arata, scrie Unica.

Mini karateka a vrut sa o arunce in lac pe SimonaTrasca! Momente grele pentru Simona Trasca in zorii zilei de vineri! Blonda a fost paruita de o bruneta pe o alee din Herastrau si a fost la un pas chiar sa fie aruncata in lac. Simona Trasca s-a pregatit intens pentru seara de joi spre vineri, cand a iesit sa petreaca in clubul Nuba din Herastrau. A ales o tinuta extrem de sexy, care a atras bine atentia. Blonda habar nu avea, insa, ce va pati dupa ce va pleca din localul in care s-a distrat. Simona Trasca a intrat in conflict cu o tipa miniona care petrecuse in acelasi local. Cele doua s-au intalnit pe aleea din parc, moment in care a inceput scandalul. Au avut in preludiu o cearta, timp in care miniona se pregatea parca pentru ce urma - isi prindea parul -, parea de la distanta ca si-au reprosat una alteia anumite lucruri. In tot acest timp miniona se pregatea de lupta. Dupa cateva secunde de galceava, bruneta a apucat-o pe blonda de obraz, scuturand-o. Simona nu s-a lasat intimidata si i-a dat peste mana. Au inceput, apoi, sa se impinga reciproc. Au urmat palme, trageri de par si zgarieturi. Toate acompaniate de tipete si injuraturi. Ce mai, bataie in toata regula, anunta CanCan.

Miracol in cazul Denisei Manelista. Ficatul ei a inceput sa dea semne de regenerare. Artista a primit si prima veste buna din ziua in care a aflat ca sufera de o boala necrutatoare care ii suge viata din ea putin cate putine. Rezultatul ultimelor analize facute i-au redat speranta. Miracol in cazul Denisei Manelista, striga toti cei care o iubesc. Tanara artista diagnosticata cu ciroza aproape ca isi pierduse speranta in vindecare dupa ce s-a demonstrat ca tratamentul costisitor urmat la Viena a fost tardiv. In momentul in care s-a intors acasa, in tara, cu visele spulberate, ficatul Denisei mai era functional doar la capacitate de 5%. Astazi, dupa ultimele analize, medicii au constatat cu suprindere ca organul a inceput sa functioneze la alti parametri - 25% din capacitate. Regenerarea lui devine evidenta, asta in timp ce, in lipsa unei solutii din partea medicinei moderne, artista a apelat la terapii alternative si produse naturiste, anunta Libertatea.