Vedeta a facut doua drumuri in Ardeal pana si-a luat inima in dinti pentru a avea un dialog direct pe tema nuntii cu viitorii socrii.

Relatia antenistului cu unguroaica Imola se apropie de oficializare. Dupa ce anul trecut Cancan a anuntat, in exclusivitate, ca Mircea Radu si-a cerut iubita in casatorie, nunta urmand sa aiba loc in vara lui 2008, vedeta a trecut la urmatoarea etapa.

Surse din anturajul cuplului sustin ca gazda emisiunii "Din dragoste" a vrut sa se comporte ca un adevarat gentleman si a decis ca ar fi frumos din partea lui sa mearga in satul natal al Imolei si sa le ceara viitorilor socrii mana fetei. Zis si facut.

Numai ca Mircea a vrut intai sa testeze terenul, asa ca a acceptat invitatia iubitei lui de a petrece Craciunul in mica localitate din apropierea orasului Targu-Mures, la masa parintilor ei. Cei doi indragostiti au petrecut cateva zile acolo, insa antenistul nu a facut, se pare, nicio miscare. Mircea a asteptat sa vada cum e primit in sanul familiei Imolei.

S-a intors la Bucuresti, probabil multumit de primirea facuta la Mures, si a calculat urmatoarea miscare. A lasat sa treaca Revelionul, pe care l-a petrecut, conform apropiatilor, la munte si in momentul in care a venit o noua invitatie in Ardeal a acceptat-o. Astfel, Mircea si-a vizitat viitorii socrii a doua oara in doar doua saptamani. De data asta antenistul a mers in Ardeal pregatit.

Surse din anturajul lui sustin ca Mircea si-a luat inima in dinti si a cerut-o pe Imola de la parintii ei. Si, se pare, solicitarea a fost primita cu bucurie de cei care stiau de relatia fiicei lor cu celebrul prezentator TV de mai bine de doi ani.

Se pregatesc sa se mute impreuna

Momentul ales de Mircea Radu sa ceara mana Imolei este unul strategic. Vila lui din Mogosoaia este aproape gata si antenistul intentioneaza sa se mute in noua casa impreuna cu viitoarea lui sotie. Pe unguroaica, antenistul a cunoscut-o in urma cu mai bine de doi ani, la Targu-Mures, unde ea facea parte din echipa de actori a teatrului unguresc.

Ca sa reduca din distanta care ii despartea, Mircea a ajutat-o sa se mute cu serviciul in orasul Sfantu Gheorghe. De ceva timp, insa, Imola este din ce in ce mai des surprinsa in compania celebrului sau iubit, prin Bucuresti.

Cancan