Ce-si poate dori o domnisoara de bani gata si avida de aventuri cu barbati cu finante fabuloase decit sa se marite cu un asemenea domn, potent din punct de vedere financiar. Maria Marinescu a reusit in ultima vreme sa aiba mai multi iubiti, dar cu niciunul nu a ramas mai mult de citeva luni. Cu Ion Tiriac a avut o casatorie de trei luni, ce s-ar putea inscrie cu brio in Cartea Recordurilor.

Au divortat asa cum s-au casatorit, iar dupa aceea a avut o aventura cu Costelus Casuneanu, iar mai nou este impreuna cu Catalin Voloseniuc. A simtit ca are bani asa ca nu-l scapa din ochi deloc. Acesta din urma este om de afaceri, iar in perioada in care a cunoscut-o era casatorit, dar Maria noastra n-a tinut cont de acest lucru si nici de faptul ca era prietena cu cei doi soti.

L-a despartit de Roxana si a devenit rapid iubita businessmanului. Era ideal pentru ea un barbat cu o situatie financiara ca a lui Catalin, care arata bine si are conturi babane in banca. A incercat si o idila cu un domn printr-un club de mari fite din Bucuresti, dar iubitul a aflat, s-a suparat, a amenintat-o ca o va parasi si i-a pus si bodyguarzi ca s-o pazeasca.

Placindu-i sa fie o femeie intretinuta si dindu-si seama ca altfel nu poate rezista, Marineasca s-a gindit ca nu ar fi tocmai rau, ca anul acesta, sa se marite din nou. Asa ca si-a propus sa-l determine pe Voloseniuc s-o ia de nevasta cu acte in regula, ca doar n-o sa fie iubita lui permanenta.

Ca nevasta de miliardar are alte atuuri si se poate duce prin Occident, la cumparaturi si sa poarte cele mai trendy toale. Ca sa nu mai spunem ca-si poate permite si concedii in cele mai extravagante locuri. Anul acesta vrea sa devina femeie serioasa, la casa ei, cel putin asa le-a marturisit unor prietene apropiate.

Daca nu va fi Voloseniuc, va gasi ea un alt domn pe care sa-l pacaleasca s-o ia de soata, ca doar e ditamai designerul de care, culmea, nu a auzit nimeni.

O va lua de nevasta numai daca se va cuminti si nu va mai merge prin baruri

Se pare ca actualul iubit i-a promis ca o va lua de nevasta, in cazul in care se va cuminti si nu-i va iesi din cuvint. Ambitioasa cum o stim si avida de imbogatire, e clar ca nu va iesi din cuvintul partenerului sau de viata, ca doar n-o sa piarda atita banet. Au fost in vacanta in tot felul de locuri exotice, iar la Saint Tropez miliardarul a rasfatat-o atit cu sederea la un hotel de lux, dar si cu haine scumpe, pe care Maria si le-a cumparat din cele mai scumpe magazine de pe acolo.

Isi doreste ca nunta sa fie mai mult decit grandioasa, sa poarte o rochie unicat, iar daca se poate sa fie filmata non-stop, ca doar ii place atit de mult sa fie in centrul atentiei. Acum nu-i ramine decit sa aiba intelepciunea de a-l convinge pe amorez sa se insoare cu ea si s-o creada pe cuvint ca s-a schimbat si nu mai este atit de dornica de aventuri.

In cazul in care va reusi sa puna mina pe Voloseniuc, e clar ca va cistiga imens si va fi o femeie bogata.

7Plus