Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, 54 de ani, traieste de doua luni o poveste de dragoste cu celebrul model Naomi Campbell, 37 de ani, a dezvaluit ziaristul Nelson Bocaranda Sardi intr-un articol aparut in cotidianul din Caracas “El Universal”.

Iubirea lui Chavez pentru Naomi “e împărtăşită”. “Nu ar trebui să ne surprindă că după căsătoria, în februarie, a preşedintelui francez Nicolas Sarkozy cu Carla Bruni liderul venezuelean s-ar putea să se căsătorească cu Naomi”, scrie Bocaranda.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu două luni, când top-modelul britanic Naomi Campbell i-a luat un interviu preşedintelui Venezuelei, Hugo Chavez, pentru o revistă destinată bărbaţilor. Ea l-a descris pe acesta drept “un înger rebel”, un lider apropiat poporului, “cutezător, dar nu ameninţător”, informează AFP. Interviul va fi publicat în ediţia pe luna februarie a revistei “GQ” şi constituie prima dintr-un şir de colaborări ale top-modelului cu publicaţia britanică.

Jurnalista top-model a spus că a dorit să verifice autenticitatea imaginii de “preşedinte al poporului” pe care o are Hugo Chavez. Dând asigurări că venezuelenii întâlniţi sunt “mai fericiţi” decât în urmă cu zece ani, Naomi Campbell a scris: “Oamenii îi trimit mii de scrisori în fiecare zi... Am descoperit că e cutezător, dar nu ameninţător şi nici excesiv”, a scris Naomi Campbell. Ea a mai spus că a fost impresionată de vocea preşedintelui.

Click