Controversata cantareata Britney Spears este atat de indragostita de noul ei iubit ca e in stare de orice doar sa se bucure de intimitate alaturi de acesta. Solista vrea sa-si insceneze propria moarte pentru a se putea casatori cu fotograful de origine araba Adnan Ghalib, in Pakistan.

"Mi-a marturisit ca vrea sa faca in asa fel incat lumea sa o creada moarta ca sa poata incepe o viata noua alaturi de Adnan. Si o cred in stare sa faca asta, pentru ca e capabila de orice", a dezvaluit un prieten apropiat al vedetei. "Ba intentioneaza sa se converteasca la islamism si sa-si faca tot felul de operatii estetice ca sa nu mai poata fi recunoscuta. Britney este de neinteles, pentru ca, desi sustine ca vrea sa-si insceneze moartea, mai spune ca vrea totusi sa reapara dupa sase luni de la disparitie, total schimbata, ca sa arate lumii ca s-a cumintit si sa-si poata recastiga copiii care i-au fost incredintati fostului ei sot, Kevin Federline", a mai spus ea.

Cu toate ca Britney este dispusa sa faca orice pentru noul ei iubit, acesta pare sa nu aiba intentii prea onorabile in privinta ei. Adnan a promis mai multor tabloide poze topless cu solista si a povestit ca aceasta este adepta perversiunilor in pat.

"Imi cere sa-i vorbesc urat cand facem dragoste si sa folosesc accentul meu de Birmingham", sustine el. Adnan Ghalib nu este la prima relatie din interes, el casatorindu-se cu actuala sa sotie pentru a obtine Cartea Verde. Potrivit prietenilor sai, el a planuit, inca din 2006, sa se combine cu o vedeta pentru a nu mai fi nevoit sa munceasca toata viata. Iar Britney pare sa fi cazut in plasa lui, cu atat mai mult cu cat este dispusa sa-i cumpere un automobil Mercedes ultimul racnet. Gestul l-a impresionat atat de tare pe Adnan ca acesta si-a anuntat parintii, prin telefon, ca nu va renunta la Britney nici daca va fi dezmostenit.

Cancan