Desi nu mai e demult la prima tinerete, Kim Catrall a reusit sa faca senzatie pe plaja din Malibu, California, unde filma pentru “Sex and the City”. Diva a patrulat dintr-o parte in alta a plajei strangand cot la cot cu o prietena de pe platoul de filmare gunoaiele aruncate in mare. Cum afara era destul de frig, ea a pus peste costumul de baie o geaca de fas.

În timpul pauzelor de la filmări, Kim Catrall a profitat de ocazie pentru a da un bun exemplu de protectoare a mediului înconjurător.

Astfel, ea s-a folosit de prezenţa paparazzilor strânşi ciorchine pe plaja din Malibu şi a început să strângă gunoaiele răspândite prin nisip. În timp ce se amuza de postura de “ecologistă în bikini”, ea i-a invitat şi pe ziarişti să participe la salvarea planetei.

Actriţa, acum în vârstă de 51 de ani, este o înfocată susţinătoare a organizaţiilor de protecţie a mediului înconjurător. Întrebată care este mesajul acestui gest, ea a replicat simplu că îi place să se relaxeze făcând un lucru util pentru planetă şi pentru generaţiile următoare.

Kim nu a fost nici o clipă deranjată de poziţia de “gunoier de ocazie”, fiind foarte bucuroasă că s-a putut face utilă în timpii morţi petrecuţi pe platoul de filmare al serialului “Sex and the City”. Ea a promis că va reveni ori de câte ori va fi nevoie, pentru ca prin puterea exemplului să îi convingă pe oameni de importanţa protejării mediului înconjurător.

Click