Monica Columbeanu si-a dobandit reputatia de clienta dificila in saloanele de cosmetica, din cauza numeroaselor pretentii pe care le are si a atitudinii sale. Motivand ca are o sensibilitate accentuata a unghiilor, sotia lui Irinel Columbeanu isi permite, cu lejeritate, sa tipe si sa le admonesteze pe manichiuriste la prima atingere mai apasata.

Doamna Columbeanu le mustruluieste aspru pe angajatele saloanelor de infrumusetare, dupa care, observand ca se asterne o liniste stanjenitoare, se plange ca nimeni nu ia in seama doleantele ei privind manichiura. Monica spune ca are niste unghii foarte sensibile si ca, de fiecare data, manichiura s-a dovedit un adevarat calvar, desi, in prealabil, primise asigurari ca totul va decurge ca la carte.

O astfel de scena jenanta s-a consumat chiar in salonul uneia dintre fostele protejate ale sotului ei, componenta trupei "Trident", Andreia. La inaugurarea centrului, Monica, invitata de onoare, nu a ratat ocazia de a-si face, inca o data, numarul cu manichiurista. O miscare gresita a fost de ajuns ca asupra angajatei sa se rostogoleasca o avalansa de reprosuri usturatoare, a caror virulenta era alimentata din plin si de noile standarde de top-model capatate de Monica in urma sedintei foto pentru revista "Max", in Italia.

Naravurile Monicai nu sunt chiar o poveste noua, ea facandu-se remarcata prin "bunele sale maniere" inca de la inceputul relatiei cu Irinel. Constienta ca este filmata pentru reality-show, ea nu s-a sfiit sa faca diverse afirmatii, pentru care a fost aspru taxata. Dupa ce a venit cu ideea sa explice pe invitatia la nunta termenul "black tie", designerul Catalin Botezatu s-a simtit jignit si a refuzat sa mai onoreze evenimentul. Monica nu le-a sarit de la sesiunea de reprosuri nici pe Nicoleta Luciu, despre care a spus ca are sanii moi, Andreea Balan, care ar fi fost "o fitoasa complexata", sau Anna Lesko, despre care a afirmat ca nu stie sa cante. De asemenea, Monicai Columbeanu i s-a mai pus in spate si felul dispretuitor in care isi trateaza angajatii, vorbindu-le de sus soferilor si menajerelor.

Cancan