Actritele Sharon Stone si Barbra Streisand sunt doua dintre femeile care au scos-o din minti pe fosta prima doamna a Americii, Hillary Clinton. Potrivit unei carti biografice care urmeaza sa fie lansata în Marea Britanie la începutul lunii februarie, intitulata „The Clintons At The White House” (Familia Clinton la Casa Alba, n.r.), scrisa de catre Sally Bedell Smith, Hillary i-a trecut cu vederea multe „aventuri” sotului Bill, însa presupusele „flirturi” cu Stone si Streisand au enervat-o la culme.

În numele intereselor politice si a mentinerii unei casatorii convenabile, Hillary si Bill ar fi ajuns la o întelegere tacita vis-a-vis de „pasiunile” fostului presedinte al Statelor Unite: „Eu nu întreb, tu nu spui”. „Tolerarea slabiciunilor lui Bill a fost întotdeauna parte integranta din relatia ei cu el”, a marturisit apropiata cuplului, Susan Thomases, citata de publicatia britanica The Daily Mail.

Daca fata de unele femei a fost usor sa închida ochii, ba chiar sa-si apere în public sotul, denuntand „conspiratiile de dreapta”, fata de unele, gelozia lui Hillary s-a manifestat fara oprelisti.

Gandul