Elena Udrea face tratament sa devina mama? Vrea neaparat un copil cu iubitul ei. Elena Udrea face furori de fiecare data cand ajunge la malul marii. De data asta, insa, s-a intrecut pe sine! A intors toate privirile cu noul ei costum de baie, care mai mult lasa sa se vada, decat acoperea. Iar barbatii s-au uitat in voie, mai ales ca fosta politiciana nu era impreuna cu iubitul ei, ci cu mama, care n-a scapat-o din ochi. Continuarea in Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dezvaluirile lui Brigitte Macron despre viata alaturi de sotul sau si diferenta de varsta dintre ei. Dezvaluirile lui Brigitte Macron despre viata alaturi de sotul sau si diferenta de varsta dintre ei. Sotia lui Emmanuel Macron a oferit revistei Elle Franta primul interviu dupa alegerea sotului sau la Palatul Elysee. Amanunte in Libertatea.

Dan Diaconescu a primit vestea dupa gratii. I-au luat banii! Dan Diaconescu a fost extrem de bucuros in libertate, aflandu-se alaturi de familia sa, in permisie de la penitenciar. Fericirea i-a fost umbrita insa de o veste pe care a primit-o chiar atunci cand respira aerul libertatii, potrivit Cancan.

Traian Basescu isi invata nepoata sa inoate. Imagini rare, cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, au fost postate chiar de fiica sa pe o retea de socializare. Seful PMP isi invata nepoata sa inoate, aflam din Libertatea.

Rasturnare de situatie pentru cuplul Brangelina. Ce au decis Brad si Angelina. Cuplul Brad si Angelina se pare ca nu mai are nicio sansa. Desi s-a speculat in presa ca cei doi ar dori sa se impace, intrucat Brad a renuntat la patima bauturii, lucru care o deranja extrem de mult pe Angelina, surse apropiate actorilor au spus ca cei doi vor divorta, scrie EVZ.