Amenintarile care l-ar putea "infunda" pe Gigi Becali: "Poate ii bate Dumnezeu.. Nu se poate decat ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca sa stie de frica!" Un jurnalist a facut o plangere pentru amenintare pe numele patronului FCSB, fapta prevazuta de Codul Penal, iar aceasta a fost depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Luni, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a cerut revocarea liberarii conditionate a lui Becali, intrucat acesta l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava. Jurnalistul a scris in plangere ca Becali a lansat la adresa lui amenintari cu violenta fizica in timpul unei intalniri cu mai multi ziaristi. "Cu astia nu se poate decat ca-n Rusia, da? Buf,buf,buf, ca sa stie de frica, ca nu stiu....Si daca tot o tin asa, s-ar putea sa se rezolve problema altfel.", ar fi amenintat Becali, potrivit Cancan.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

CRBL vorbeste despre situatia actuala a trupei Simplu. "Am pus doar punct si virgula". De cativa ani, trupa Simplu a disparut din peisajul muzical autohton. CRBL vorbeste despre situatia actuala a acesteia. "Simplu e intr-o pauza, cam din 2013. Nu am reusit sa punem punct, ci punct si virgula. Pentru ca nu stim ce se va intampla peste ani". Deocamdata, eu merg pe traseul meu, dar surprize pot aparea oricand", a precizat acesta, potrivit Libertatea.ro.

A divortat de cantareata din cauza aceluiasi amant! Primul sot al Mariei Constantin rupe tacerea: "Marcel ar trebui sa...". Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Mariei Constantin, a marturisit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romania, ca a aflat de divortul cantaretei de Marcel Toader de la actuala lui sotie. Barbatul a spus insa ca prefera sa nu se implice in acest scandal, in ciuda faptului ca el si Marcel Toader au fost inselati de artista cu acelasi barbat, bossul de la Garda de Mediu, cu care s-ar iubi de mai bine de patru ani. Maria Constantin si amantul ar fi pastrat legatura in toti acesti ani si chiar si pe parcursul casniciei artistei cu Toader, potrivit Cancan.ro.

Sorana, despre Marcel Toader si Maria Constantin: "E diferenta intre ceea ce e si ceea ce pare". Sorana, fosta concurenta la "Ferma Vedetelor" in acelasi sezon cu Maria si Marcel, a fost intrebata despre cuplul alaturi de care a trait trei luni, despre relatiile pe care acestia le afisau in tabara din Cipru. "Am stat cu ei timp de trei luni, zi de zi. E o diferenta foarte mare intre ce pare si ce este....Cand barbatul e putin nervos, tu (n.r. femeia) trebuie sa fii persoana care il calmeaza. Daca doua persoane sunt ca focul in permanenta, e normal sa se aprinda impotriva lumii, dar, la un moment dat, si unul impotriva celuilalt. O alinta ¬papusica decapotabila¬. Cred ca Marcel sufera", a declarat Sorana, potrivit Click.ro.

Cum s-a tratat fotbalistul Florinel Coman cu lipitori si a pierdut 2 l de sange. Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat, miercuri, ca forma slaba aratata de Florinel Coman in primele meciuri din acest sezon este cauzata de anemie. Fotbalistul transferat de la Viitorul a urmat un tratament babesc, cu lipitori, pentru varice, a dezvaluit omul de afaceri, potrivit news.ro. "Baiatul avea niste varice si doctorii au zis ca varicele alea sunt de operat, nu e nicio problema. Poate sa joace, poate sa faca efort. Numai ca el ce-a facut? El a pus lipitori, niste de-astea babesti si au tras vreo doua kile de sange. Acum, cand i-a facut analizele doctorul, el deja avea anemie. Pai, el nu putea, saracul, sa joace. Ca Dumnezeu asa l-a facut, sa puna lipitori, sa nu poata sa-l ia nici Galatasaray, nici Benfica, nici Sahtior Donetk.", a declarat Becali, la Digi Sport.