Finul Alex Velea se judeca pentru bani cu nasul Mitrea.Alex Velea (33 de ani) si impresarul Lucian Mitrea (38 de ani), sotul Andreei Banica, se razboiesc prin tribunale pentru o suma deloc de neglijat, care reprezinta onorariul unui concert prestat de iubitul Antoniei. Vestea ca cei doi prieteni au ajuns in aceasta situatie este cu atat mai socanta, cu cat Lucian Mitrea i-a fost lui Velea nas de cununie in 2010, cand artistul s-a insurat cu mulatra Ana. Insa vremea a trecut, iar prietenia dintre nas si fin s-a destramat, asa cum s-a intamplat si cu casnicia lui Velea. Anul trecut, firma acestuia, "SC Fratziwear SRL", a dat in judecata "VIP Booking SRL", firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care ar avea sa-i restituie lui Velea suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro, scrieClick.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Dan Bittman se intoarce in televiziune. Ce emisiune va prezenta la Antena 1.Dan Bittman se intoarce in televiziune, la Antena 1, unde va prezenta, din toamna, emisiunea "Aici eu sunt vedeta!". Realizata pe baza formatului britanic "Big Star's Little Star", emisiunea "Aici eu sunt vedeta!" aduce in fata telespectatorilor celebritatile asa cum acestea nu au mai aparut niciodata: prin ochii propriilor copii! Astfel, la "Aici eu sunt vedeta!", starurile autohtone si copiii lor vor intra intr-o competitie distractiva care va demonstra cat de bine se cunosc, de fapt, unii pe altii, informeazaLibertatea.

Adi Despot, despre "Vocea Romaniei": Nu-mi doresc sa ies in fata in aceasta emisiune.Adrian Despot (41 de ani) ocupa un scaun de jurat la "Vocea Romaniei", fiind cel care l-a inlocuit pe Marius Moga. Cantaretul a vorbit despre aceasta ipostaza si, totodata, experienta, marturisind si asteptarile pe care le are de la show, dar mai ales de la concurenti. Solistul trupei "Vita de vie", Adi Despot, a acordat un interviu celor de la Adevarul, in care a vorbit despre el ca jurat al show-ului "Vocea Romaniei". "Eu nu-mi doresc sa ies in fata in aceasta emisiune. Menirea mea este in a ajuta fiecare din concurent sa-si gaseasca propria voce", a declarat Despot, conformClick.

Catinca Roman, mesaj dur pentru Marcel Toader dupa despartirea de Maria Constantin: "El e cam misogin".Catinca Roman a reactionat astazi cand a aflat de despartirea dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Aceasta a incurajat-o pe cantareata sa isi vada mai departe de viata pentru ca este tanara. Sora Oanei Roman a explicat ca Marcel Toader, dupa parerea sa, este speriat de faptul ca Maria Constantin este bine si isi vede in continuare de viata sa, fara el. "Este de bine daca a inflorit. Eu cred ca decat sa stea intr-un cuplu in care lucrurile nu merg, ea a ales calea cea buna. El e cam misogin. Pentru el conteaza imaginea. Si faptul ca a ales mereu persoane publice, e un vanator de trofee." a spus Cantinca Roman, noteazaSpynews.

Brad Pitt si Charlize Theron ar forma un cuplu. Relatia lor, tinuta secreta.Brad Pitt ar fi implicat intr-o noua relatie. Nu cu oricine, ci chiar cu o actrita considerata marea rivala a fostei sale sotii, Angelina Jolie. Astfel, actorul in varsta de 53 de ani s-ar iubi cu frumoasa Charlize Theron. In luna iulie, Charlize Theron a afirmat ca a avut parte de o intalnire foarte romantica. Nu a dezvaluit numele barbatului misterior, insa a spus ca s-a plimbat alaturi de el kilometri intregi, sub lumina lunii. Acum, a iesit la iveala ca acest barbat misterior ar fi nimeni altul decat Brad Pitt. Actorul s-a despartit de Angelina Jolie, in urma cu aproape un an, potrivitLibertatea.