Ahitecta franceza Odile Soudant intenteaza un nou proces cuplului Jolie-Pitt. Arhitecta franceza Odile Soudant, careia Brad Pitt si Angelina Jolie trebuie sa ii plateasca 565.000 de euro pentru facturi neachitate, datorii si prejudicii aduse imaginii sale, a anuntat un nou proces, de data aceasta pentru drepturi de autor, relateaza luni agentia EFE. Al doilea proces intentat lui Brad Pitt se refera la drepturile de autor privind iluminatul folosit pe proprietatea Miraval detinuta de cei doi actori. Artista ii reproseaza lui Pitt - mare admirator al arhitecturii - ca pretinde ca este autorul sistemului de iluminat pe care, cum se precizeaza in documentele de la tribunal, l-a creat ea insasi, potrivit Agerpres.

VedeteFoto: Colaj foto

Cristi Minculescu a ajuns la tribunal! E RAZBOI in trupa IRIS! Dupa ce Nelu Dumitrescu a anuntat ca isi va continua activitatea in cadrul formatiei, in urma despartirii de Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica, bateristul a fost actionat in judecata de catre cei trei muzicieni. Obiectul procesului pe care Cristi Minculescu, Valter Popa si Doru Borobeica i l-au intentat lui Nelu Dumitrescu si Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci este "proprietatea intelectuala". Practic, cei trei revendica ei numele Iris, contestand faptul ca Nelu Dumitrescu detine marca si numele formatiei, potrivit Cancan.

Invataturile de stil ale lui Velea. A combinat sosete de 110 euro cu papuci de 260 de euro. Impatimit al modei, Alex Velea promoveaza tot soiul de styling-uri demne de superstarurile de peste ocean. Spre exemplu, in urma cu cateva luni, solistul a aparut pe strada incaltat in slapi si sosete lungi. Chiar daca la noi aceasta moda nu este atat de agreata, vedetele internationale au imbratisat-o de mult, potrivit Libertatea.

Spune ca moare de foame, dar veniturile arata altceva. Cat ia Doroftei lunar de la stat. "Am o strada si o sala de sport in Ploiesti care-mi poarta numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o masea stricata!", a fost ceea ce a declarat Mosul. Desi sustine ca este lasat sa moara de foame, in luna iunie, el a incasat o renta viagera de 9.124 de lei de la statul roman. In mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar in martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicat de Ministerul Tineretului si Sportului, citate debugetul.ro si Click.

Facea furori si era considerata diva showbizului, acum a ajuns sa arate precum o "bunicuta". Tara Reid a ajuns la 41 de ani, iar viata extrem de agitata si-a pus amprenta pe fizicul sau. Dincolo de faptul ca s-a ingrasat, vedeta a ajuns de nerecunoscut fara machiaj. Fosta iubita a cunoscutilor jucatori de fotbal american Tom Brady, Kyle Boller, Jeremy Shockey, dar si cunoscuta pentru relatia avuta cu hocheistul Sergei Fedorov, Tara Reid este departe de anii in care aparea pe prima pagina a tabloidelor din intreaga lume, potrivit digisport.ro.

Sotia presupusului amant al Mariei Constantin rupe tacerea. Ce spune despre "aventura" acestuia cu sotia lui Marcel Toader. "Eu nu am nici o parere pe acest subiect, nu pot sa comentez nimic pe subiectul acesta. Sotul meu este singurul in masura care va poate spune ceva. Fiecare familie are problemele ei, si noi, normal, avem, problemele noastre pe care trebuie sa ni le rezolvam, dar referitor la acest subiect, nu va pot spune nimic. Nu imi afecteaza absolut deloc casnicia! Oricarui barbat ii pica palaria jos si si-o pune la loc! Nu e nici un fel de problema, viata merge inainte! Pentru o femeie daca se intampla lucrul asta, atunci e o problema!" a declarat sotia presupusului amant intr-o emisiune TV, potrivit Cancan.