Marcel Toader, pus la zid de fosta "soacra". Despartirea momentului in showbiz, cea dintre Maria Constantin si Marcel Toader, a fost analizata si de mama adoptiva a Gabrielei Cristea. Paula Craciunescu il cunoaste foarte bine pe cel care i-a fost ginere multi ani si a marturisit ca omul de afaceri incearca sa-si conduca partenerele si sa le controleze din punct de vedere financiar. "Cred ca greseala porneste in mod special de la Marcel. A schimbat o serie intreaga de sotii. De fiecare data fiecare din ele au renuntat usor-usor la aceste casnicii", a declarat Paula Craciunescu, potrivitClick.

vedeteFoto: Colaj foto

De ce a amenintat-o Gigi Becali pe Diana Bisinicu, cantareata sa preferata. Diana Bisinicu s-a facut remarcata pe scena muzicii romanesti in urma cu multi ani, alaturi de trupa de fete Pops. "Imi amintesc ca, in urma unei intalniri, m-a sunat sa ne vedem la palat, sa ne vedem, sa ne cunoastem mai bine. Altadata m-a sunat pentru ca voia sa ii cant in campanie. I-am compus despre sotie, i-am compus despre fete. A si cantat cu mine, intr-un duet foarte frumos. Gigi Becali a amenintat-o pe cantareata atunci cand a venit la el, pentru ca era <>, ca il va suna pe tatal acesteia, desi nu il cunostea", a povestit cantareata, scrieLibertatea.

Alexandra Dinu e noua iubita a lui Stefan Lungu. Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu, se iubeste cu Stefan Lungu, dupa ce acesta a divortat de Anca Lungu, prezentatoare la postul TV Antena 1. Cei doi au mers in mai multe locuri, mai intai la o biserica din zona Dorobanti, iar apoi la un cimitir din nordul Capitalei. Ulterior, Stefan Lungu si Alexandra Dinu au fost la un restaurant din Herastrau, acolo unde si-au comandat o pizza, iar ultima oprire a fost chiar la apartamentul fostei sotii a lui Adrian Mutu, informeazaCancan.

Leonard Doroftei e dezamagit: "Eram un zeu, acum sunt persona non grata". Din cauza riscului seismic pe care il prezinta cladirea in care campionul detine un local, Leonard Doroftei este obligat sa o evacueze, dar fara a i se oferi o alternativa. "Sunt toti banii mei, pe care i-am strans prin munca. N-am jucat la Loto, n-am facut camatarii. Sunt bani munciti. acum, dupa o gramada de ani, hai sa il dam afara pe om. Nu ma suspenda ca sa reabiliteze blocul, ci ma da afara", a declarat Doroftei, conformClick.

Fiul lui Mircea Dinescu, Andrei, canta manele si ii lauda pe lautari. Andrei face parte din trupa "Impex", care canta "neomanele", adica manele reinventate, adaptate la noile stiluri muzicale. Acum lucreaza la primul album "Impex", dar spera sa produca pe viitor cat mai multe trupe tiganesti. "S-ar putea sa fiu eu, blondul-alb care da drumul la cantatul in tiganeste", a spus Dinescu junior. "Am cantat muzica de albi, asa ca m-am gandit sa invat stilurile locale. Am ajuns la muzica lautarilor", a mai adaugat tanarul, noteazaLibertatea.