Alin Oprea si Larisa se despart din cauza copiilor. "Sotia mea se va muta" Alin Oprea (45 de ani), solistul trupei Talisman, si sotia sa Larisa sunt impreuna de mai bine de 20 de ani si formeaza o frumoasa familie de 18. Desi in toti acesti ani au fost de nedespartit, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se vor separa temporar din cauza copiilor. Mai exact, Larisa se muta la Londra cu fiica sa, care isi continua studiile in Anglia. Alin si Larisas Oprea au devenit parinti de la o varsta frageda, iar acest lucru i-a ajutat extrem de mult in relatia de familie, fiind mult mai apropiati de copii lor si la curent cu trendurile vremurilor. Desi de 18 ani au fost de nedespartit, odata cu cresterea celor doi copii, Melissa si Adrian, acest lucru se va schimba chiar din acest an. Solitul trupei Talisman a marturisit ca cei doi copii ai lor ii vor desparti temporar si asta pentru ca ei aleg sa studieze in strainatate si macar unul dintre ei trebuie sa le fie alaturi. Melissa va face liceul in Londra, iar mama sa, Larisa, o va insoti in Anglia. Desi va fi dificil pentru ei la inceput, niciun sacrificiu nu este destul de mare pentru fericirea si realizarea copiilor lor, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Proaspat divortata, cunoscuta prezentatoare TV a fost "agatata" in trafic de un mic milionar... Dupa ce a divortat de Stefan Lungu, iar despre el s-a zvonit ca s-ar iubi cu Alexandra Dinu, in acest sens publicandu-se si imagini, Anca Lungu a fost surprinsa intr-o ipostaza cu totul si cu totul surprinzatoare, fiind "agatata" in trafic. Cel mai probabil barbatul si Anca Lungu se cunosteau, avand in vedere ca, dupa ce au discutat in trafic, prezentatoarea TV a oprit masina pentru a vorbi mai pe larg cu el. Bolidul barbatului este impresionant, un Nissan G-TR, al carui pret este de circa 100.000 de euro! Potrivit surselor noastre, categoria A, barbatul detine mai multe saloane de evenimente si este casatorit. Acesta a fost foarte zambitor pe parcursul discutiei cu Anca Lungu, semn ca i-a facut placere conversatia cu prezentatoarea TV. Anca si Stefan Lungu au divortat la sfarsitul lunii iunie. Surse din apropierea cuplului au confirmat faptul ca cei doi au divortat la notar, in termeni amiabili. Separarea s-ar fi produs in urma cu o luna si jumatate, anunta Can Can.

Andreea Esca recunoaste ca nu s-ar descurca daca ar munci pe teren. "N-am rabdare!" De 22 de ani se afla la pupitrul stirilor Pro Tv, reusind sa devina un exemplu pentru multi oameni, dar mai ales pentru viitori jurnalisti. Cu toata este printre cei mai buni in ceea ce face, Andreea Esca recunoaste ca niciodata nu ar reusi sa faca reportaje-documentar, materiale pe care unii colegi de ai ei le realizeaza cu brio. Andreea Esca nu a cunoscut succesul ca urmare a unei intamplari firesti, ci a muncit enorm si a facut la fel de multe sacrificii. Desi a ajuns in varful priamidei in ceea ce priveste viata profesionala, devenind un model pentru multi tineri, prezentatoarea celui mai imporant jurnal de stiri de la Pro Tv, declara ca sunt lucruri la care nu crede ca se va descurca. Intrebata daca ar putea face fata unui material de genul celor care apar la emsiunea "Romania, te iubesc", Esca ne-a oferit un raspuns extrem de sincer si de pertinent. "Nu as avea rabdarea lor. Eu pentru ca dintoteauna am fost un om al stirilor, nu as avea rabdarea sa realizez o emisiune in atatea saptamani. Adica sunt obisnuita ca ceea ce muncesc astazi, rezultatul sa-l vad peste o jumatate de ora sau peste o ora. E un alt tip de program, extraordinar de bun si de frumos, dar pentru care trebuie sa ai o anumita structura, pe care eu nu neaparat ca nu o am, dar cred ca as face mai greu", a spus jurnalista, citata de Libertatea.

Marina Voica se distreaza la plaja si la 81 de ani. Pe Marina Voica o si indragesti, o si invidiezi. N-ai cum sa nu-i admiri efervescenta si ambitia de a face, la 81 de ani, ceea ce facea si in tinerete. Canta, danseaza, se balaceste in mare, isi curata zapada singura, fiind un exemplu pentru toti. Recent, ne-a incantat cu cateva fotografii de la plaja. Marina Voica, solista care interpreteaza inconfundabil piesa "Si afara ploua, ploua", debordeaza de energie, desi chiar azi implineste 81 de ani. Bolile si greutatile care vin la pachet cu batranetea au ocolit-o pe celebra solista, care este inca activa si pe scena. Vara aceasta a avut concerte pe Litoral si a profitat de fiecare deplasare pentru a se intalni cu marea. Recent, diva din Epoca de Aur s-a pozat langa stabilopozi, intr-un costum de baie intreg, apoi pe sezlong, dar si pe malul apei, facand un gest de bucurie. Tot la balaceala s-a fotografiat si superba Cezara Dafinescu (69 de ani), care acum se afla in statiunea Neptun, la recuperare dupa operatiile suferite la picior, relateaza Click.

Noul iubit a venit "la pachet" cu un copil... Ministresa de la Munca s-a trezit ca mai are un fiu! Imagini in premiera cu noua familie a Olgutei. Divortata inca de anul trecut, Olguta Vasilescu si-a "oficializat" relatia cu Claudiu Manda. Mai mult, fosta primarita a Craiovei i-a "adoptat" si baiatul actualului senator. Olguta Vasilescu a divortat, anul trecut, de fostul jurnalist Ovidiu Wlassopol, cu care are un baietel. Desi presa a "cuplat-o", in mai multe randuri, pe fosta primarita a Craiovei cu senatorul Claudiu Manda, la randul lui divortat si tatal unui baiat, dovezile relatiei lor au intarziat sa apara. Pana cand Can Can i-a intalnit pe Olguta si Claudiu intr-un mall din Capitala, iar gesturile lor... au spus. Relatia dintre cei doi este cat se poate de serioasa. Asta daca tinem cont ca se afiseaza impreuna in public fara niciun fel de problema. Recent, Olguta si Claudiu au iesit sa ia masa in acelasi mall. Au avut si companie, in persoana baiatului senatorului. Pe care fosta primarita a Craiovei l-a "adoptat" imediat. Toti trei s-au simtit perfect si s-au bucurat de timpul petrecut impreuna. Ministrul Muncii s-a trezit, peste noapte, cu inca un fiu. Caruia incearca sa-i fie mama in adevaratul sens al cuvantului. Nu are nicio problema cu acest lucru. Mai ales ca si ea are un baietel, Robert, in varsta de sapte ani. Ce-i drept, nu strica deloc un fratior. Chiar daca baiatul lui Claudiu Manda este mai mare cu trei ani fata de cel al Olgutei Vasilescu.