Andra a spus adevarul despre casnicia cu Catalin Maruta. "In orice cuplu..." Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au impreuna doi copii si au o familie fericita. Cantareata a vorbit despre casnicia ei si motivul pentru care ea si prezentatorul TV au o relatie perfecta, in ciuda faptului ca foarte multe perechi aleg sa divorteze, potrivit Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum arata Brigitte Macron in tinerete, atunci cand presedintele Frantei s-a indragostit de ea. Brigitte Macron era o profesoara foarte iubita de elevii ei. Macron era doar un pusti cand i-a promis profesoarei sale ca intr-o zi or sa se casatoreasca. Cum arata Brigitte atunci cand Macron s-a indragostit de ea, pe Unica.ro.

Aflata in ultimul trimestru de sarcina, Gabriela Cristea nu renunta la rochiile scurte. Cum a aparut prezentatoarea tv la un targ cu articole pentru bebelusi. Gabriela Cristea se afla in ultimul trimestru de sarcina si urmeaza sa nasca, pe 11 octombrie, o fetita. Pana in momentul in care isi va strange fetita in brate, prezentatoarea tv face, alaturi de sotul ei, ultimele cumparaturi pentru copil, aflam din Cancan.

Liviu Varciu se pregateste de nunta? "Astept mireasa." Liviu Varciu este mai fericit ca niciodata de cand sotia sa a ramas insarcinata. Anda Calin urmeaza sa nasca in mai putin de o luna, dar dupa ce a terminat pregatirile pentru fiica sa ce va veni pe lume, Varciu pare ca mai are un plan, scrie Click.

Mihaela Radulescu, o noua interventie estetica. "Opreste-te, e prea mult!" Vedeta a postat o imagine pe contul de socializare in care se vede clar ca si-a marit buzele. De altfel, fanii acesteia au sfatuit-o sa se opreasca, pentru ca transformarea este cu adevarat spectaculoasa, potrivit Libertatea.