Marcel Toader: "N-am mai facut sex de un an cu Maria". Nu doar infidelitatea, ci si lipsa relatiilor intime l-ar fi determinat pe Marcel Toader sa divorteze de Maria Constantin. Afaceristul le-a marturisit apropiatilor ca nu a mai facut sex cu sotia sa de un an. Dupa cele sase casnicii ratate, barbatul zice ca si-a luat gandul de la insuratoare. Ea are 30 de ani, el 54 de ani, iar dupa doi ani de casnicie si-au dat seama ca nu se mai iubesc. Lipsa sentimentelor a fost indiciul major pentru Marcel Toader, care banuia ca Maria Constantin nu-i mai este credincioasa si ar juca la dublu, asa ca a urmarit-o, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Cati bani ajunsese sa castige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a aratat extrasul de cont si a dezvaluit de unde a pornit cantareata. Marcel Toader a explicat ca succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, in mare masura. El sustine ca inainte sa de vina "impresarul" ei, Maria canta intr-un restaurant, pe o suma infima, iar apoi a ajuns sa aiba multe zerouri in conturi, datorita lui! "Maria minte cum respira! (...) Vreau sa dau pe toata lumea in judecata. Mergea si canta pe 300 de lei, 800 de lei. Maria canta in 2015 cu 50 de euro seara", a declarat Marcel Toader, potrivit Cancan.

Actrita Meghan Markle a facut primele dezvaluiri despre relatia cu Printul Harry si despre nunta: "Sase luni ne-am intalnit in secret. Suntem foarte indragostiti". Daca Meghan Markle si Printul Harry vor merge intr-adevar la altar, actrita va deveni prima sotie americana a unui membru al familiei regale din ultimii 81 de ani, de cand Wallis Simpson s-a casatorit cu Regele Edward al VIII-lea, fortand abdicarea de la tron. Tabloidele vorbesc si despre faptul ca Regina Elisabeta va ezita sa sanctioneze aceasta relatie a nepotului ei, avand in vedere vechea regula potrivit carora membrilor familiei regale le este interzisa casatoria cu persoane catolice, oameni de rand sau divortati, potrivit Adevarul.

Antonia, sedinta foto incendiara. Poarta peruca si un body minuscul. Pentru sedinta foto, Antonia a ales o peruca mai scurta, cu breton. Iubita lui Alex Velea a purtat un body minuscul care ii pune formele tonifiate in valoare. Fanii artistei au reactionat imediat. "Ce bine iti sta", "Esti foarte frumoasa", "Look-ul te prinde de minune", au fost comentariile fanilor, potrivit Libertatea.

Incredibil! Ce bine arata Van Damme la 56 de ani! Erou al filmelor de actiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca in tinerete. Recent, starul a iesit pe strada la bustul gol in Venice Beach, ca sa se vada ce bine arata inca, la varsta de 56 de ani. Maestru in arte martiale, Van Damme a fost surprins de paparazzi in timp ce iesea de la Gold's Gym cu muschii la vedere, potrivit Click.

Ce salariu urias castiga lunar Teo Trandafir de la Kanal D. Prezentatoarea a semnat un contract extrem de profitabil in anul 2013 si de atunci emisiunea sa este una dintre cele mai urmarite de pe post. Potrivit unor surse din piata media, Teo ar fi acceptat sa revina pe micile ecrane pentru un salariu de 20.000 de euro pe luna, scrie bugetul.ro. Dezvaluirea salariului prezentatoarei a facut furori pe piata la momentul respectiv, astfel ca mai multi moderatori au dorit sa poarte discutii cu patronii posturilor tv pentru a le fi crescute salariile, dezvaluie Cancan.