Rudele Ilenei Ciuculete nu s-au impacat nici la parastasul de sase luni. S-a pregatit ca la carte pentru cinstirea memoriei Ilenei Ciuculete, solista care a incetat din viata in urma cu sase luni. Cornel Gales nu va imbraca haine de doliu la parastasul de jumatate de an, ci o tinuta de fite in valoare de 3.500 de lei, lucrata pe comanda la un designer cunoscut. Daca la inmormantare a socat cortegiul funerar dupa ce a venit incaltat cu pantofi rosii, iata ca nici la parastasul de sase luni, al Ilenei Ciuculete, Cornel Gales (58 de ani) nu se dezice de stilul sau nonconformist. Desi toti se asteptau sa-l vada prin cimitir in haine negre, acesta va aparea imbracat intr-o costumatie demna de covorul rosu. Dupa ce a cumparat colacii de parastas, Gales si-a facut timp sa ajunga si pe la un designer vestimentar, care a avut grija pana si de accesoriile cu care-si va face aparitia, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cea mai tare telenovela a acestui an! "Nora" Clejanilor a renuntat la doua sarcini si... Celebrul Fulgy si-a dus logodnica la detectorul de minciuni ca sa afle daca l-a inselat cu o brigada de "baieti de oras"! Iubire, sex, bani, tradare - toate elementele specifice povestilor de dragoste de la TV, insa transpuse in viata reala a lui Fulgy de la Clejani si a fostei lui logodnice, Ina. Baiatul lui Ionita si al Vioricai de la Clejani a rupt logodna cu focoasa bruneta dupa ce a aflat ca a fost "tradus" cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Medias Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Camataru, cu Franco Kalu si interlopii Pascu. Dupa despartirea cu scandal dintre Marcel Toader si Maria Constantin, toamna anului 2017 mai marcheaza inca o ruptura care bate si cele mai imprevizibile scenarii TV! Fulgy de la Clejani a decis sa puna capat relatiei cu Ina, cu care s-a iubit mai bine de un an, dupa ce a aflat adevaruri pe cat de scandaloase, pe atat de dureroase. Fulgy a rupt logodna cu Ina dupa ce aceasta i-ar fi confirmat ca l-a inselat cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Medias Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Camataru, cu Franco Kalu si interlopii Pascu. Tanarul le-a povestit prietenilor ca Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, ar fi fost si cu o alta iubita de-ale lui, Adriana Cerasela. Si ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Franco ar fi avut parte si de o partida de sex in trei cu Ina si cu Adriana, relateaza Can Can.

Marele actor de comedie Alexandru Lulescu, internat la Spitalul de Urgenta! Alexandru Lulescu a ajuns la Spitalul Clinic Floreasca dupa ce s-a simtit extrem de rau. Actor de geniu al comediei romanesti, maestrul, in varsta de 85 de ani, a fost internat intr-o rezerva a clinicii pentru investigatii amanuntite si este posibil sa suporte si o operatie. Actorul se afla intr-o stare de agitatie in asteptarea verdictului doctorilor, dar moralul sau este bun, mai ales ca, in cazul in care specialistii vor decide sa-l opereze, interventia chirurgicala nu va fi una complicata. Artistul prefera ca lumea sa-l stie acel personaj amuzant de pe scena, evitand sa vorbeasca despre problemele sale persoanale. Discret in ceea ce priveste motivul pentru care a ajuns la spital, Alexandru Lulescu ne-a declarat doar ca, "daca diagnosticul va permite o operatie, va trebui sa o faca". Din fericire starea sa morala este una buna, semn ca artistul nu intampina probleme deosebit de grave. Artistul care a bucurat generatii facand un cuplu de legenda cu regretatul Nicu Constantin, maestrul Alexandru Lulescu ramane un personaj amuzant in ciuda problemelor cotidiene si, ceea ce-l face de admirat, la varsta sa, continua sa fie activ pe scena teatrelor de revista bucurestene, noteaza Libertatea.

Cum minte Marcel Toader poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat. De cand a inceput scandalul cu divortul de Maria Constantin, Marcel Toader apare zi de zi, seara de seara, la emisiuni TV. Se da ranit, face acuzatii grave la adresa Mariei, se plange ca a fost inselat, ca sufera, ca a slabit 13 kilograme, iar lista poate continua. In schimb, se pare ca atunci cand paraseste platoul de filmare, afaceristul renaste complet. Paparazzii nostri l-au surprins intr-o ipostaza complet atipica pentru un barbat aflat in mijlocul unui divort atat de scandalos. Imbracat la patru ace, aranjat, si cu o atitudine extrem de relaxata, Marcel Toader, a luat cafeaua cu un prieten, miercuri dimineata (6 septembrie), la o terasa. Afaceristul si amicul lui s-au intalnit in zona parcului Carol, si s-au asezat la masa la o cafenea din zona, de unde nu s-au ridicat pret de doua ore. O vorba din popor spune ca timpul trece mai repede atunci cand te distrezi, asa ca nu e de mirare ca a stat atat de mult, caci pe tot parcursul intalnirii s-a simtit excelent: a ras, a gesticulat, a vorbit vrute si nevrute cu barbatul respectiv.Dupa cafea, Marcel Toader s-a urcat in masina in care el sustine ca Maria l-ar fi inselat cu alt barbat, anunta Click.

Iuliana Tudor si-a deschis sufletul. Ce i-a spus fiul ei de a facut-o sa planga. Iuliana Tudor a acordat un interviu in exclusivitate pentru Libertatea, in care a facut marturisiri nestiute despre viata si cariera sa. Iuliana Tudor este una dintre cele mai indragite si apreciate prezentatoare de la Televiziunea Nationala, moderatoarea uneia dintre cele mai de succes emisiuni de la postul public, " O data-n viata".Vedeta a fost prezenta in redactia Libertatea, unde a acordat un interviu in care a facut dezvaluri despre cariera sa, dar si despre familia ei. Intrebata ce anume a facut o singura data in viata si n-ar repeta, vedeta de televiziunea ne-a declarat:"O data-n viata am zburat cu balonul, a fost o senzatie unica. O data-n viata am condus un Ferrari. Am fost o data-n viata cu un tren de mare viteza si asa mai departe. Experientele acestea mi-au ramas, pentru ca e o senzatie cu totul speciala. Si dincolo de asta, ca experienta a mea, dincolo de viata publica, am condus un avion. Si pot sa va spun ca n-as repeta... S-a intamplat in urma cu doi ani. A fost cu urlete, a fost inspaimantator pentru mine, dar in acelasi timp e o senzatie de libertate pe care n-as putea sa o egalez cu altceva".