Mihaela Radulescu a vrut sa fie sofisticata, dar a dat cu bata in balta!Putina petrecere prinde bine oricui, mai ales Mihaelei Radulescu si parasutistului Felix. Cei doi au participat recent la un eveniment cu staif, unde erau expuse cele mai scumpe masini de epoca ale lumii. Se pare ca celebra prezentatoare a vrut sa iasa din tipare si de aceasta data. Nici Felix nu s-a lasat mai prejos. El si-a asortat un costum de epoca la o palarie si la o pereche de pantofi maro inchis. Camasa cravata si vestea ii dadeau barbatului un aer de masculinitate. Mihaela ar trebuit sa fie foarte atenta sa nu il piarda cumva iubitul ce a fost intampinat de fane, informeazaSpynews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Alexandra Dinu a facut furori pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia, la premiera filmului "Loving Pablo". Acum doi ani, Alexandra Dinu s-a mutat la Los Angeles, pentru a-si continua cariera actoriceasca la Hollywood. Vedeta s-a intors insa in Italia, unde a fost primita cu bratele deschise si a facut furori pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia, potrivitLibertatea.

La un an de la casatorie, Oana Zavoranu a luat o decizie importanta: "De azi inainte...". A trecut un an de cand Oana Zavoranu si Alex Asharf s-au casatorit in mare secret. Cei doi pare ca se pregatesc sa ajunga sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu. Oana Zavoranu a postat pe una dintre retelele de socializare o fotografie cu verighete, iar acesta ar fi un semn clar ca focoasa bruneta se pregateste sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu. Sau poate ca deja a facut-o, asa cum s-a casatorit si civil, in mare secret, spuneSpynews.ro.

Afla pe cine copiaza Melania Trump! E cea mai frumoasa regina. Ai zice ca Prima Doamna a SUA ar trebui sa fie unica, model drept de urmat si o sa dea tonul in moda. Insa lucrurile nu stau chiar asa, ba din contra , Melania Trump copiaza pe cineva, conform presei din Orientul Mijlociu. Este vorba despre "omoloaga" ei din Regatul Hasemit al Iordaniei. Revista Vogue a scris la un moment dat ca nicio fata regala vreodata nu o sa-i egaleze eleganta, informeazaLibertatea.

Ozana a revenit la fusta mini, dupa ce a slabit 25 de kilograme.Solista Ozana Barabancea (47 de ani), jurat la "Te cunosc de undeva", este tare mandra de noul ei look. Recent, ea si-a etalat, intr-o rochita scurta, silueta, vizibil mai subtire, dar si picioarele, cu care in tinerete facea ravagii. Ozana Barabancea pierduse lupta cu kilogramele, acul cantarului indicandu-i, la un moment dat, chiar si 120 de kilograme. A reusit sa dea jos vreo 40 de kilograme, cu o dieta minune, in urma cu patru ani, insa, in timp, s-a ingrasat la loc. Satula sa mai tina regim, ea a apelat la medicul estetician, pentru o operatie de micsorare a stomacului, pe care a suferit-o anul acesta, in iunie. Iata ca, la aproape trei luni, solista cu voce de cinci stele a revenit deja la modelul rochiilor din tinerete, cand era o adevarata bomba sexy, iar tinutele care acum ii sunt largi le-a daruit unor prietene, potrivitClick.