Ionut si Dragos Dolanescu au "liber" la averea tatalui. Baietii lui Ion Dolanescu isi pot trece pe numele lor partea de avere. La numai cateva saptamani de cand s-a incheiat procesul pentru succesiune, care a durat 8 ani, Ionut si Dragos devin proprietari pe bunurile tatalui lor. Fiul cel mic al artistului vine tocmai din Costa Rica sa-si ia partea. Ionut (45 ani) si Dragos Dolanescu (41 ani) vor intra in posesia averii de un milion de euro. Cei doi frati, care s-au razboit timp de 8 ani prin tribunale, vor capata bunurile care i-au apartinut lui Ion Dolanescu, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Pretul divortului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca sa spuna tot. Atat Maria Constantin cat si Marcel Toader au declarat ca nu vor sa ofere amanunte legate de separarea dintre ei, insa, cu toate acestea, de mai bine de doua saptamani cei doi se intrec in declaratii incendiare. Se pare ca acest circ mediatic are si o parte pozitiva, cea financiara. Se pare ca 20.000 de euro ar fi pretul pe care l-a cerut omul de afaceri pentru a face dezvaluiri despre cea care i-a fost sotie in ultimii ani, dar si despre presupusele motive care au dus la despartire, noteaza Libertatea.

Madalina Ghenea si fetita ei au parasit paradisul de la Snagov al familiei Stratan. Imaginile realizate, luni la pranz, de catre Cancan fara urma de indoiala ca Madalina Ghenea nu mai locuieste la Snagov, acolo unde se bucurase, pana nu demult, de liniste alaturi de milionarul Matei Stratan si de micuta lor. Sursele noastre ne-au povestit ca motivul rupturii ar fi faptul ca socrii fotomodelului nu ar avea-o la inima pe Madalina. Madalina Ghenea si Matei Stratan au devenit anul acesta parintii unei fetite superbe, potrivit Cancan.

Jim Carrey, interviu bizar: "Eu nu exist, noi oamenii nu contam". Jim Carrey (55 ani) si-a socat fanii in ultima sa aparitie publica la un eveniment monden gazduit in New York. Carrey a ajuns un pic prea departe cu glumele sale cinice si i-a ingrijorat pe fani, afisand o atitudine nepasatoare. Interviul care a luat o turnura negativa incepuse bine, iar juranlista care il intervieva pe actor parea mai mult decat incantata de prezenta sa. Ea i-a spus lui Carey ca prezenta lui este o priveliste rara la astfel de evenimente. Acela a fost momentul in care actorul a inceput sa se comporte bizar, afirmand: "Nu are vreun sens. Am vrut sa gasesc evenimentul cel mai lipsit de sens si, iata-ma aici", conform Click.

Cine este primul sot al lui Brigitte Macron. Cand l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, elevul ei de numai 15 ani, prima doamna a Frantei era deja casatorita si avea trei copii cu bancherul Andre-Louis Auziere. Era profesoara si ducea o viata normala alaturi de Andre-Louis si de cei trei copii ai lor, Sebastien, Laurence and Tiphaine. Sotul ei, nascut in Camerun in 1951, si-a petrecut primii cinci ani de viata in fosta colonie franceza, unde lucra tatal lui. Pe Brigitte, mai tanara decat el cu doi ani, a cunoscut-o in Franta. S-au casatorit in iunie 1974 si s-au stabilit in orasul Strasbourg, informeaza Unica.