Bebelusa Oana s-a operat. Interventia nu mai suporta amanare. Pasionata de dansuri, Oana Ionita a tras mult de ea ca sa nu ajunga la operatie, dar pana la urma a fost nevoita sa intre pe mana medicilor. Bebelusa, asa cum o cunoaste toata lumea de pe vremea cand anima atmosfera in platoul "Cronicii Carcotasilor", suferea de hernie ombilicala, iar in urma sarcinilor avea si o problema a muschilor abdominali, denumita medical diastaza. Oana Ionita si-a rezolvat problemele de sanatate pe care le avea de mai mult timp si se pregateste sa revina in sala de dansuri unde pregateste copii la scoala ei, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Minculescu a parasit Iris, dar i-a "furat" numele. Cristi Minculescu a parasit Iris luand cu el...istoria trupei. Spre uimirea tuturor, solistul si cei ce l-au urmat din vechea trupa in noul sau drum muzical, se prezinta mai nou Iris 4Ever. Ca si nationala de fotbal, trupa supranumita "Nationala de rock a Romaniei" se lupta de ani buni sa-si revina, formatia fiind discreditata de insasi cei care au facut faima pe spatele sau. "Minculescu e la fel de prafuit asa cum era si inainte, asta e felul sau, intotdeauna strica ceva, de aceea n-o sa faca nimic, niciodata. Marca e la mine, numele Iris e copilul meu", a declarat Nelu Dumitrescu, noteaza Libertatea.

Alex Velea va deveni tatic. Antonia si Alex Velea au primit in sfarsit vestea cea mare: au sosit din Italia actele solicitate in procesul de divort al artistei. Astfel, Antonia poate sa redeschida procedura de divort la notar. De asemenea, actele vor fi folosite si in procesul in care Velea i-a dat in judecata pe Antonia si pe Vincenzo Castellano si le-a cerut judecatorilor sa constate ca el este tatal ultimilor doi copii pe care i-a nascut artista. Astfel, exista mari sanse ca, la urmatorul termen de judecata, instanta sa pronunte o sentinta, iar Velea sa devina in mod oficial tatal celor doi copii, conform Cancan.

Mirabela Dauer vrea sa-si gaseasca jumatatea: "Daca o sa fie mai tanar, mai bine". Pentru Mirabela Dauer (70 de ani), varsta este doar o cifra, iar viata sentimentala nu trebuie sa fie influentata de aceasta. Celebra cantareata este in continuare foarte increzatoare si spera sa-si gaseasca jumatatea, alaturi de care sa-si intemeieze o familie. "Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce, conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar, cu atat mai bine", potrivit Click.

Ilinca Vandici e la dieta. Ce mananca vedeta pentru a-si recapata silueta. Ilinca Vandici e la dieta, pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate pe perioada sarcinii. Vedeta a nascut in urma cu aproape doua luni, un baietel perfect sanatos. Ilinca nu a facut nimic special pana acum, pentru a scapa de kilograme, iar pe perioada sarcinii a avut grija la alimentatie. "Nu am facut nimic special deocamdata. Pe parcursul sarcinii am avut mare grija si nu m-am ingrasat decat 8-9 kg", a declarat Ilinca, informeaza Libertatea.