Dragos Dolanescu este vecin de gard cu Ionut, in strada Caimatei. Dragos Dolanescu si Ionut Dolanescu nu-si mai vorbesc de opt ani, de cand a izbucnit razboiul pe mostenirea lasata de tatal lor. Iata insa ca ei au acum toate sansele sa dea nas in nas, cand ies din casa, deoarece locuiesc la doar cativa metri distanta. Dragos a revenit in tara, din Costa Rica, pentru a intra in posesia bunurilor, dupa incheierea procesului de pomina, scrie Click!

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu primeste mesaje siropoase de la Felix Baumgartner.Ce i-a transmis austriacul. Felix Baumgartner este topit dupa iubita lui, vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, careia a ajuns sa-i trimita mesaje siropoase pe internet. Cea supranumita diva de la Monaco si care este dependenta de adrenalina, are o relatie de cativa ani cu parasutistul austriac Felix Baumgartner. Celebrul sportiv a coplesit-o pe partenera lui de viata cu un mesaj plin de cuvinte magulitoare la adresa ei, potrivit Libertatea.

Cum s-a pozat Gabriela Cristea dupa ce Bianca Dragusanu a inlocuit-o la TV. Gabriela Cristea le-a aratat tuturor camera micutei pe care prezentatoarea si sotul ei Tavi Clonda o asteapta cu nerabdare. Gabriela Cristea a anuntat, cu acest prilej, ca este in cautarea unei mobile pentru dormitor, care sa se asorteze cu cea din camera fetitei. "Mami si tati se gandesc serios sa isi asorteze mobila dormitorului cu cea din camera bebelusei", a anuntat Gabriela Cristea pe Facebook. Postarea Gabrielei Cristea a adunat 7.500 de like-uri si numeroase comentarii, relateaza Cancan.

Mihai Morar, mesaj pentru mama lui, de ziua acesteia. "Am tras cea mai mare sperietura". Mihai Morar, mesaj pentru mama lui, de ziua acesteia. Realizatorul tv a povestit in cadrul emisiunii pe care o prezinta la Antena Stars ca a tras o sperietura zdravana dupa ce parintii lui nu i-au raspuns la telefon timp de doua ore. Din cauza furtunii care a lovit vestul Romaniei, parintii realizatorului tv au ramas fara semnal la telefon, scrie Libertatea.

Rochia de mireasa a Sandrei, cat trei salarii de-ale lui Mutu. La varsta de 38 de ani, Adrian Mutu va imbraca pentru a treia oara costumul de ginere. Nunta "Briliantului" va fi una dintre cele mai fastuoase si mai elegante, in plus, este considerat a fi evenimentul anului 2017. Doar rochia de mireasa a Sandrei a costat 10.000 de euro, scrie Click!

Hotii care au jefuit-o pe Mioara Roman au fost prinsi! Ce ne recomanda politistii. Hotii care au intrat in casa mamei Oanei Roman, Mioara Roman, au fost prinsi la cateva zile dupa incidentul neplacut. Un reprezentant al politiei a facut declaratii despre prejudiciul Mioarei Roman si recomandari tuturor romanilor. Dupa ce Mioara Roman a trecut prin momente teribile, dupa ce hotii i-au intrat in casa, aceasta poate respira usurata! Politistii i-au identificat pe hoti, iar mamei Oanei Roman i se vor inapoia o mare parte din bunuri, anunta SpyNews.

Mariah Carey, aparitie criticata chiar si de fani! Abia a putut sa urce in masina. Cantareata Mariah Carey (47 ani) a fost prezenta la o gala organizata de postul de televiziune VH1 alaturi de prietenul ei cu 13 ani mai mic, de profesie dansator. Desi Mariah Carey este apreciata de oamenii din lumea intreaga, ultima ei aparitie a provocat reactii negative chiar si celor mai mari admiratori. Diva pop a imbracat un costum foate strampt, cu o bluza aurie care era in pericol sa se destrame la orice miscare, relateaza Click!