Oana Zavoranu, chemata de urgenta in fata judecatorilor! Problemele se tin lant. Oana Zavoranu a fost chemata in fata judecatorilor de bucuresteanca Aristeia M., care a pierdut deja un proces cu vedeta. Nemultumita de solutia data de judecatorie, reclamanta a atacat sentinta, la tribunal, iar primul termen urmeaza sa fie stabilit in curand. "Respinge plangerea (formalata de Aristeia M. - n.r.), ca neintemeiata. Obliga pe petenta la plata catre intimata ZAVORANU IOANA a sumei de 1.000 lei, cheltuieli de judecata, reprezentand onorariu avocatial, cu aplicarea art. 451 alin. 2 C. proc. civ.Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare", au dispus magistratii, in prima instanta. La finele anului trecut s-a incheiat celebrul proces al vrajitoarelor care au santajat-o pe Oana Zavoranu. Roxana Lider si Rada Minca, cunoscute ca vrajitoarele Vanessa si Melisa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la cate trei ani inchisoare cu suspendare. Vanessa si Melisa isi faceau publicitate in mass-media, unde se prezentau ca 'vrajitoare' sau 'clarvazatoare', aratandu-si disponibilitatea pentru asa-zise consultatii in urma carora erau contactate de catre victime, spune Spynews.ro.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Laurette, daramata de necazuri: divort si embargo la camera intima. Abstinenta sexuala totala pentru cuplul Laurette Atindehou si Ciprian Nistor. Dupa ce afaceristul a provocat un scandal monstruos in Penitenciarul Jilava, conducerea a hotarat sa-l pedepseasca transferandu-l la Gherla, in regim inchis. In plus, i-au "taiat" si vizitele intime cu nevasta. In luna iulie, dupa ce a primit pedeapsa definitiva de 15 ani pentru fapte de evaziune fiscala, Ciprian Nistor a devenit extrem de recalcitrant. A facut scandal in repetate randuri si a avut o altercatie serioasa cu conducerea penitenciarului Jilava, unde se afla de cateva luni, asa ca sefii i-au aplicat imediat o corectie care sa-i mai taie din elan: l-au mutat la Penitenciarul Gherla si i-au schimbat regimul, de la semi-deschis, la inchis. Ba, mai mult, pentru o perioada, i-au interzis accesul la camera intima, asa ca Laurette Atindehou si sotul sau si-au luat adio de la iubirea trupeasca, informeaza Click.

Dragos Dolanescu vrea sa transforme casa din Sinaia in carciuma memoriala. "Or sa fie multe petreceri, o sa se manance bine". Dragos Dolanescu, fiul cel mic al regretatului artist Ion Dolanescu, a venit in Romania sa intre in posesia mostenirii tatalui sau. Ce decizie a luat Dragos Dolanescu? Acesta va renova vila din Sinaia, dar nu pentru a locui acolo" Dupa opt ani de procese cu fratele sau, Ionut, pentru mostenirea lasata de Ion Dolanescu, Dragos, fiul cel mic al acestuia, a venit sa devina proprietar in acte a partii sale din avere. Acesta a marturisit, pentru Libertatea, ca in toata aceasta perioada lunga, el nu a beneficiat nici macar de un leu din mostenirea tatalui sau si ca o singura data a putut intra in casa din Sinaia a acestuia, care acum i se cuvine. Dragos Dolanescu s-a gandit deja ce sa faca pe viitor cu o parte din averea tatalui sau. Pe langa faptul ca va dona un teren, de peste 2.000 de metri patrati, in scopuri caritabile, acesta va intra si in afaceri. O face insa, spune el, in memoria tatalui sau. Mai precis, Dragos si-a propus sa transforme vila din Sinaia in hotel " restaurant, spune Libertatea.

Tavi Clonda a dezvaluit numele fiicei sale! Asa o va chema pe fetita: "Numele principal e...". Gabriela Cristea si Tavi Clonda numara zilele pana cand isi vor cunoaste fiica, iar acest lucru se poate intampla in orice moment. Cei doi au ales deja numele micutei lor. Toata lumea se intreaba cum o va chema pe fetita lui Tavi Clonda si a Gabrielei Cristea. Ei bine, chiar daca cei doi nu vor sa ii dezvaluie inca prenumele, numele de familie este sigur - Clonda! Cantaretul si sotia sa vor sa se ocupe in detaliu de cresterea micutei lor. Tavi si Gabriela nu vor sa apeleze deloc la ajutorul bonelor, potrivit Spynews.ro.

Lidia Buble, disperata. "Ajutor! Nu stiu ce-i cu mine...." Ce a patit iubita lui Razvan Simion. Lidia Buble este foarte ingrijorata de faptul ca a slabit enorm in ultima perioada. Artista a ajuns sa cantareasca 40 de kilograme si, prin intermediul contului personal de socializare, le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali, in speranta ca acestia ii vor recomanda o reteta pentru ingrasare. "Ajutooor! Daca aveti niste kilograme in plus si vreti sa scapati de mine, trimite-ti-le la mine, va rog! Astept solutii, astept idei, o rezolvare la problema mea de la voi, pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac. Pe la sala nu mai apuc sa dau pentru ca sunt foarte mult plecata si cand am putin timp. Am ajuns la 40 si un pic de kilograme, spune Cancan.ro.

Cornel Gales, acuzat ca avea o relatie cu sefa inainte de moartea Ilenei Ciuculete. Au trecut sase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, dar sotul ei, Cornel Gales, este si acum in centrul unor scandaluri. Indiferent ca este vorba despre fiii Ilenei, cu care nu se mai intelege, sau despre oameni simpli cu care nu are nicio legatura, Cornel este de multe ori o tinta. Invitat in platoul Wowbiz, vaduvul Ilenei Ciuculete a avut multe de auzit. A fost confruntat in direct de Luis Lazarus, dar la numarul de telefon al emisiunii a fost primit un mesaj care il incrimineaza pe Gales. Respectiva persoana a spus ca barbatul incepuse o relatie cu cea care ii este acum sefa la agentia de turism la care lucreaza, Viviana, si presupusa iubita, de acum doi ani. "Domnul Gales este de cel putin doi ani cu acea doamna Viviana, iar Ileana Ciuculete accepta in suferinta relatia lor. I-am vazut cu ochii mei pe cei doi in dese randuri, impreuna, la Intercontinental. Am lucrat acolo", se arata in mesajul facut public, potrivit Click.