Marcel Toader, dat afara din casa intr-o luna? Sorin Stan, administratorul blocului de pe strada Brezoianu din Capitala, a hotarat impreuna cu executorul judecatoresc sa scoata la vanzare, luna viitoare, apartamentul. Imobilul ar valora 100.000 de euro. Din cauza faptului ca Marcel Toader nu si-a mai platit intretinerea de aproape patru ani, restantele au ajuns la 35.000 de lei. Asociatia de locatari din strada l-a dat in judecata pe afacerist si, conform deciziei Judecatoriei Sectorului 5, acesta urmeaza sa fie executat silit, anunta Click!

VedeteFoto: Colaj foto

De ce au ales Tavi Clonda si Gabriela Cristea numele Victoria pentru fiica lor. Tavi Clonda a dezvaluit de ce el si sotia lui, Gabriela Cristea, au ales numele Victoria pentru fiica lor. Cantaretul a precizat la TV la ce s-au gandit el si Gabriela Cristea atunci cand i-au pus fetitei acest nume. "La victorie ne-am gandit. Cum sa spun eu, nu ca ne-am chinuit, dar am tot luptat si a venit si Victoria. Si chiar aici in Piata Victoriei, mi se pare fascinant", a declarat Tavi Clonda la TV. Motivul pentru care au ales acest nume ascunde o mare bucurie dar si o mare durere. Bucurie pentru ca, in sfarsit, au un copil, iar tristete pentru ca s-au chinuit mai bine de patru ani ca sa-l conceapa, apeland la diferite tehnici de fertilizare, noteaza Cancan.

Tuncay Ozturk nu mai e singur. Ea este femeia care il face sa zambeasca pe fostul sot al Andreei Marin. Tuncay Ozturk nu mai e singur. Fostul sot al Andreei Marin se antreneaza de zor alaturi de o domnisoara misterioasa. Cei doi au fost surprinsi in timpul exercitiilor fizice. Tuncay Ozturk a postat pe contul de socializare o fotografie in care face flotari cu o femeie stand pe spatele sau. Acesta se amuza copios pe seama momentului, insa fanii nu au rezistat si l-au intrebat daca este iubita lui, scrie Libertatea.

Dorian Popa si-a schimbat look-ul! Cum arata acum. Dorian Popa si-a schimbat look-ul. Artistul a aparut pe Facebook cu bretonul lasat pe frunte, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. "Par lung in curand", a anuntat Dorian Popa pe Facebook. "Zici ca e din O viata minunata cu Cody si Zack", "Fa-ti parul cum l-ai avut in serialul O noua viata, iti statea mai bine" sau "Chiar semeni cu Loredana Chivu" sunt cateva dintre reactiile fanilor. In ciuda comentariilor negative, fotografiile cu noua coafura a lui Dorian Popa au adunat mii de like-uri pe Facebook, anunta Cancan.

Cheloo, vorbe dure adresate unui concurent "iUmor": "Te-as fi calcat in picioare." Cantaretul de muzica hip-hop, Cheloo a avut o reactie care i-a surprins pe toti cei prezenti la emisiunea "iUmor". Atunci cand un concuret a adus in discutie viata personala a vedetei, Cheloo nu a mai putut sa isi tina cumpatul si i-a adresat acestuia cuvinte amenintatoare, in plina emisiune. Barbatul i-a reprosat lui Cheloo, dupa ce si-a terminat rerpezantatia de pe scena, ca si-a parasit familia. Hip-hop-erul i-a raspuns, vizibil deranjat, relateaza Click!

Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017, internat in spital. Artistul asteapta un transplant de inima. In urma cu mai bine de o saptamana, Salvador a anuntat ca se retrage din muzica pentru o perioada nedeterminata. Anuntul a fost facut de cantaretul in varsta de 27 de ani, in timpul ultimului sau spectacol. Salvador Sobral, castigatorul Eurovision 2017 urmeaza sa faca un transplant. "E pe maini bune. La fel ca si alte persoane, Salvador se afla pe lista de asteptare a unui organ. Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca starea de sanatate a lui e fragila",a marturisit o sursa apropiata tanarului, anunta Libertatea.