Ilinca Vandici se pregateste de nunta. A izbucnit in plans cand a probat rochia de mireasa. Prezentatoarea de televiziune se pregateste de nunta si de botez. Peste doar doua saptamani, vedeta de televiziune va avea nunta si botezul, astfel ca a intrat in febra pregatirilor pentru marile evenimente care urmeaza sa aiba loc in viata ei. Ea a plecat in cautarea rochiei de mireasa. In timp ce proba rochii, Ilinca Vandici a fost coplesita de emotii si a inceput sa planga, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Cum se va imparti averea lui Hugh Hefner. Cea de-a treia sotie nu se va alege cu nimic. Hygh Hefner a murit, miercuri, la varsta de 91 de ani, iar cea de-a treia sotie nu va primi nimic din averea fondatorului Playboy. Cei doi s-au casatorit in 2012, insa femeia a semnat un contract prenuptial din cauza caruia nu se va alege cu niciun ban. De altfel, Crystal nici nu a fost trecuta in testament. Averea lui Hugh Hefner se ridica la 43 de milioane de dolari, anunta Cancan.

Pe cine mai face praf Iulia Albu. "Are un machiaj obosit si un bust semi-explodat". Despre Andeea Antonescu a afirmat ca arata ca o lucratoare mediocra dintr-un cazinou. "Andreea Antonescu arata de parca ar lucra intr-un cazinou. Nu stiu in ce consta 'interesantenia' fotografiei, insa cu siguranta nimeni nu se uita la tablou, ci mai degraba la unghiile de dansatoare pe cub, machiajul obosit si bustul semi-explodat", a comentat Iulia despre fotografia Andreei Anotnescu, potrivit Click!

Bianca Dragusanu si-a accidentat masina de 70.000 de euro! Cum si-a gasit bolidul: "A cazut fix pe plafonul masinii". Bianca Dragusanu a avut parte de o neplacere saptamana asta. Din cauza vantului, masina ei a fost lovita de un obiect. Mai exact, bolidul ei 70.000 de euro a fost avariat. Vedeta a povestit cat de mult displace toamna, dar si ce probleme ii face anotimpul care sfarseste vara. Cel mai mult a avut de suferit masina sa, peste care a cazut o bucata dintr-un aer conditionat, relateaza SpyNews.

Liviu Varciu si-a luat fetele acasa: "Nu mai am emotii!" Liviu Varciu este un tatic fericit. Prezentatorul tv a mers astazi la maternitate pentru a-si lua acasa iubita, pe Anda Calin, si fetita. Liviu Varciu si Anda Calin au iesit impreuna din spital, dar au plecat separat, cu masini diferite. Artistul a condus-o pe bruneta la masina, iar bebelusul a fost dus de un barbat, cel mai probabil soferul Andei. Artistul i-a deschis usa, iar ea si bebelusa au plecat impreuna, noteaza Cancan.

Oana Roman, din nou pe podiumul de moda. Cum a aratat in postura de model. Dupa ce in luna aprilie a acestui an a fost model pe un podium pentru prima oara in viata ei, miercuri, Oana Roman a trait din nou aceasta experienta. Ea a defilat pe podium intr-o rochie midi, cu imprimeu floral, in cadrul unei prezentari de moda care a avut loc in Capitala. Oana Roman a avut parte de o experienta extrem de placuta si de care este foarte mandra, scrie Libertatea.

Iubita lui Ed Sheeran. De cine s-a indragostit cel mai popular roscat. Cantaretul Ed Sheeran iubeste cu foc de ceva vreme. El si iubita sa se cunoscut din liceu, iar in adolescenta au avut chiar o relatie. Idila dintre Ed Sheeran si Cherry Seaborn s-a reaprins in luna septembrie a anului 2015, cand cei doi s-au regasit. Cei doi s-au gandit sa mai dea o sansa relatiei lor. Apropiatii spun ca iubita lui Ed Sheeran si artistul au luat o pauza de aproximativ un an de la joburile pe care le aveau si au calatorit si au petrecut cat mai mult timp impreuna, anunta Cancan.